Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon
21 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: Av ve Avcý fýkralarý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ormanýn kýralý

Ormanda kýral seçimi yapýlýr , aday iki kiþidir biri aslan , biride tilkidir. Ve oylamada aslan kýral olur . Bu tilkinin çok zoruna gider ve efkarlanýr . Akþama içmeye karar verir . Bir büyük raký ve birazda et alýp bir aðacýn dibine oturup mangal yakar . Etler kýzardýkca hem yer hemde içer o sýrada , oradan tavþan geçer ve tilkiyi o halde görür:
    -Hayýrdýr tilki kardeþ ne yapýyorsun ? der .
    Tilki öfkeli bir þekilde:
    -Aha biraz et yiyorum birazda içiyorum ordanda gidip aslaný s**icem der . Tavþan bunu hemen aslana ulaþtýrýr . Aslan hiç umursamaz . Tilki içmeye devam ediyodur . Bu kez karga tilkiyi görür:
    -Hayýrdýr tilki kardeþ ne yapýyorsun böyle ? diye sorar . Tilki tavþana söylediðinin aynýsýný söyler ve kargada bu lafý hemen aslana ulaþtýrýr . Aslan sinirlenir doðru tilkinin olduðu yere gider ve tilkiye:
    -Hayýrdýr tilki kardeþ ne yapýyorsun ? diye sorar . Tilki:
    -Ne yapalým aslan kardeþ , aha biraz mangalda et yapýyorum bir iki kadehde içtim sonrada amcuk amcuk konuþuyorum iþte der.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Acemi Okçu

Bir filozof kýrda tek baþýna giderken uzaktan acemi ve cahil bir okçu gördü. Oku hedefe niþanlýyor ama hep karavana atýyordu. Filozof oka hedef olmaktan korktuðu için gidip okçunun hedefine oturdu ve:
    - Buradan daha emin ber yer olamaz. Çünkü okun hedefini bulmayacaðýndan eminim!"

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Piton neymiþ ..?

Haydar emmi diye biri avlanmayý çok severmiþ . Piyangodan büyük ikramiye kazanýnca olan parayý 15 günlük bir safariye yatýrmýþ.
    15 gün sonra dönmüþ gelmiþ , ayakta karþýlamýþlar Haydar emmiyi , hepbir agizdan
    -De hele anlat, neler yapmýþsan haydar emmi, neler görmüþsan ?
    Bizim emmi demis ki:
    -Vuallah zebra avlamýþam.
    -Ulaaa zebrada ne oliy ? diye sormuþ köylünün biri.
    -Bizim eþþegi biliymisen ?
    -He bilirem ..!
    -Ha iste bizim eþþegin çizgilisidir ha , böyle pijama giymiþ gibim oliy .
    -Sonra zürafa avlamýþam..
    Ayný köylü yine sormuþ:
    -Ula Haydar emmi zürafada ne oliy ki ?
    -Bizim eþþegi bilisen?
    -He bilirem ..!
    -Iste bizim eþþegin 3-4 metre daha uzuni oliy ...
    -Vuiii, eee baþka ne yapmýþsan Haydar emmi ?
    -Piton avlamýþam demiþ avcý emmi..
    -La pitonda ne oliy ?
    -Bizim eþþegi bilisen ?
    -He bilirem..!
    -Eþþegin s*kinide bilisen?
    -He bilirem..
    -Aha odir, ama eþþek yohtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Avcý Temel Dayý

Hamsiköy'lü temel dayý ava çok meraklýymýþ, sabah akþam kahvede gençlere av maceralarýný anlatýrmýþ. Yine bi akþam (rakýyý da fazla kaçýrýnca) :
    -Uyyy haçen pen size askerluimi efrika melmeketün'de yaptiumi demuþmiydum uþaklar? Diye baþlamýýýýþ anlatmaya...
    -Bircün canim sýkýldi, cidüp bi kaç aslan furayrum da, uþaklara cötüreyüm postlarinü dedum elümde tufek daldum ormana yürüdüm yürüdüm birde ne göreyrum? Bi aslan celiyur amma mübarek pen diyeyum fil siz deyun gergedan daaaaaaaa. Tüfeði doðrilttum çaaaatt ula tüfekde gurþin yok, neyse attim elimü cebüme dedum çakýynan furium oni, uuuyyyy ulaaaa çakýda yok yaturdim aslaný yere pi ayauni pi omzuma opir ayauni opir omzuma ...
    Temel dayý burada anlar , dozu biraz kaçýrdýðýný . Ama ne yapsýn gelmiþtir artýk buraya kadar mecbur bitirecektir Gençler :
    -Eeeeeeeeee ..! deyince ,Temel dayý
    -Haçen ne yapayým ferdum *aragý ferdum *aragý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yam yam

Afrikada düþen uçaktan sað kurtulan adam nereye gideceðini bilmeden saða sola bakýyordu. Derken kendisine yaklaþan afrikalý kabileyi gördü. Kendi kendine ayvayý yedik dedi. Tam o sýrada ak sakallý bir dede belirdi ve hayýr evladým korkma ayvayý yemedin þu mýzraðý al en önlerindeki süslü elbiseli adamýn tam kalbine sapla. Adam denileni yaptý.
    Ýhtiyar ona bakýp güldü
    'Þimdi ayvayý yedin iþte!'

Kullanýcý Bilgi Menüsü

KORKAK AVCI

]Mahallede ki mýsýrlara dadanan domuzu avlamak
    için Hamza Dayý bir avcý gurubu oluþturmuþ.
    Görev bölümünden sonra pusuya yatmýþlar.
    Hamza Dayý gelen sese doðru tüfeðini doðrultmuþ. Pür dikkat bakarken önünden geçen domuzun boynuna Hamza Dayý'nýn tüfeði takýlmýþ.
    Panikleyen Hamza Dayý kaçmaya baþlamýþ. Arkadaþlarýna "kaçýn arkadaþlar "!!!!! "Tüfek elinde domuz geli

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Turna

Avcýlar oturmuþlar baþlarýndan geçen ilginç olaylarý anlatýyorlarmýþ, içlerinden biri bir gün gölde balýk avlarken oltama büyük bir balýðýn takýldýðýný anlayýnca yavaþ, yavaþ ve büyük bir mücadele ile kýyýya çektiðimde, büyük bir turna balýðý olduðunu gördüm balýðý tek baþýna taþýyamayacaðýmý anlayýnca gidip köyden atýmý aldým, fakat balýðý ata koyduðum zaman bir taraftan baþý diðer taraftansa kuyruðu yere deymesin mi, yapacak bir þey olmadýðýndan yola çýktým ama oda ne az sonra balýðýn aðýrlýðýndan atýn beli kýrýlmasýn mý, deyince orada bulunan arkadaþlarýndan biride bizde üç arkadaþ bir gün sisli bir havada domuz avýna çýkmýþtýk, o arada çalýlarýn arasýnda ses duyunca tüfeðimi ateþlememle acý bir feryat duyup, çalýlýklara gidince vurduðumun arkadaþým olduðunu görünce hemen bir mezar kazmaya baþladým, fakat o arada diðer arkadaþým gelerek seni katil deyince onu da vurmak zorunda kaldým, onun içinde bir mezar kazmaya baþlamýþtým ki bu sefer de orman memuru silah sesini duyup ta yanýma gelince artýk yapacak bir þey kalmadý, ha iki ha üç kiþi deyip onu da vurdum, tabii onu saklamak içinde bir mezar daha kazmaya baþladýðýmda karþýdan bir traktör dolusu köylü yanýma doðru gelmiyor mu deyince, turnayý yakalayan avcý yok artýk köylüleri de vurup gömdüm deme, diyince o zaman sende balýðýn boyunu daha makul bir ölçüye çekte bana bir traktör dolusu köylüyü vurdurma der.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Einstein ve Fenerbahce

Einstein ölünce öteki tarafta sorgu melekleri sinavdan geçirip, dünya
    defterini okumuþlar. Üstad, insanlýða olan katkýlarýndan dolayý cennete
    gitmeye hak kazanmýþ. Einstein'ý büyük bir kapýdan içeri büyük bir
    bahçeye getirmiþler. Burasi cennetmiþ. Triplex bir villa ve etrafi
    çiçeklerle kapli bir bahçe vermiþler.Einstein, sevinçle yerleþmiþ ve
    yasamaya baslamýs. Bir gece geç saatlerde purosunu tüttürüp kitap okurken
    kapisi çalmiþ. Einstein merakla kapiyi açinca karsisinda bir adam
    görmüs. Adam:
    -"Benim IQ'um 180" demis
    Einstein çok sevinmis ve hemen adama, "gel içeri seninle Quantum
    fizigi, izafiyet teorisi biraz da felsefe konusalim" demis. Adami 7 gün 7
    gece misafir etmis.

Bir süre sonra yine bir aksam kapi çalýnmýþ. Yine bir adam:
    - "Benim IQ'um 90" demis.
    Einstein "Gel seninle siyaset ve ekonomi konuþalim" diye almýþ adamý içeri
    Adam 7 gün 7 gece kalmþ villada.
    Aradan yine vakit geçmis ve bir gece vakti kapi çalinmis. Yine bir adam:
    -"Benim IQ'um 15" demis.
    Einstein bakmis bakmis:

"Hmm.. buyur içeri, konuðum ol seninle de Fenerbahçe'yi konuþuruz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kaplumbaðalar

Kaplumbaðalar
    22780Kaplumbaðalarýn yaþadýðý bir köyde susuzluk sorunu ortaya çýkmýþ..

kaplumbaðalar biraraya toplanmýþ ve çözüm aramaya baþlamýþlar..köyün en yaþlý ve en bilge kaplumbaðasý çýkmýþ ve baðýrmýþ;

-Þu daðýn arkasýndaaa bir göl vaar...!!

bunun üzerine köyün en genç 2 kaplumbaðasý ,su getirmek için seçilmiþ..

25 yýl sonra bu iki kaplumbaða daðý aþmýþ ve göle varmýþlar..maalesef ki göle vardýktan sonra jeton düþmüþ;

-ya biz kap almayý unuttuk!!napcaz þimdi!!?

"sen git.. ben burda beklicem biri gelip içmesin diye" ..diðeri: "yok sen içersin gölü.. ben gitmem sen git"..

"yaa arkadaþým vallahi billahi içmicem..burda bekliyorum hadii!!" demiþ..

bunun üzerine 2. kaplumbaða "iyi tamam gidiyorum" diyerek oradan ayrýlmýþ..

1.kaplumbaða beklemeye baþlamýþ..30yýl -50yýl-60yýl.. en sonunda ;

"yeter biraz daha beklersem ben ölücem..hem zaten yaþlýlar çoktan ölmüþtür" diyerek boynunu göle uzatmýþ..

Tam o sýrada çalýlýklardan fýrlamýþ 2. kaplumbaða;

"bak böyle yaparsan gitmem!!"

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Traktor

Yeni evli olan bir cift bir turlu cinsel iliskiye giremiyorlarms. aradan 3 4 5 6 sene derken kadin dayanamamis. kocasina kadir bi doktora gorunsen iyi olur artik dayanamiyorum der. kadir doktora gider ve doktor bey karimla bir turlu iliskiye giremiyorum. bizim alet sadece traktore binince kalkiyor bir turlu olmuyor der. doktor troktore bin kalkinca eve kos ve isi bitir der. adam sevincle eve gider. traktore biner kosa kosa eve girer ama alet geri iner. doktara gider doktor bey bu olmadi. doktor baska bi fikir verir. traktore bin. alet kalktimmi havaya bir el ates et karin ciplak gelsin isinizi gorun der. aradan 2 ay gecer. doktora rastlar adam. kadir nasil der? kadir doktor bey hem iyi hemde cok kotu. doktor hayirdir kadir der : kadir traktorde en az 50 defa karimla iliskiye girdim 2 ay icinde. doktor : kotu olan ne peki. kadir : av mevsimi basladi bizim kari orospu oldur demis. :=)

Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri