Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
21 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Av ve Avcý fýkralarý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Av ve Avcý fýkralarý

Tilkinin kulaðý kaþýnmýþ

Ýki avcý sohbet ediyormuþ. Birisi sana bir av hikayemi anlatayým deyip baþlamýþ.
    -Ben bir kurþunla tilkinin hem kulaðýdan hemde arka bacaðýndan vurdum . der demez diðeri atlamýþ ve :
    -Ne büyük yalan bir kurþula bu dediðin olurmu ? deyip gülerken diðeri :
    -Niye olmasýn ben niþan alýp ateþ ederken tilki ayaðýyla kulaðýný kaþýyordu . demiþ .

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ayý neye basýp düþüyor

Adamýn biri eski bir macerasýný kahvede arkadaþlarýna anlatýyordu.Macera þöyleydi:
    -"Ben daða çýkmýþtým.Önüme bir anda kocaman bir ayý çýktý.Ben kaçmaya baþladým.Ayý beni kovalýyor ve bana daha çok yaklaþýyordu.Ayý tam pençeyi yapýþtýrcak ,kayýp düþüyordu.Bu 2-3 kez oldu böyle."
    Kahve de oturan adamlardan biri þöyle dedi:
    "Abi ben olsam altýma yapardým.
    Adam cevap verir.
    -"Lan ayýoðlu ayý, ayý neye basýpta düþüyor sanýyorsun!!!"

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ava giden avlanýr.

Avcý ormanda avlanýrken yorgun düþer ve bir aðaç altýnda uykuya dalar. Aradan biraz zaman geçer, uyandýðýnda tüfeði alýnmýþ ve etrafýnda yamyamlar dans etmektedir. Adam korku içinde söylenmeye baþlar.'Evet þimdi ya**ðý yedik' diye, o anda yukarýdan bir ses gelir,'Korkma sana hiç birþey olmayacak. Hemen yanýndaki mýzraðý al ve tam karþýndaki tüylü olan þeflerinin kalbine fýrlat' diye. Avcý can havliyle mýzraðý alýr ve þeflerinin tam kalbine fýrlatýr. Þef ölmüþtür ve ortalýk bir anda sessýzliðe boðulur. Ýþte o zaman yukarýdan bir ses daha gelir.'Evet þimdi ....yedin.'

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hýzlý koþu

Bir Amerikali ile Japon safari'ye çýkmýþlar. Her ikisi de son teknolojik silahlarýda birbirlerine nazire yapmak için yanlarýna almýþlar. Derken uzakta bir aslan görünmüþ. Amerikalý lazer tüfeðini doðrultmuþ ve aslana ateþ etmiþ. Ama karavana. Hemen Japon uydudan yönlendirmeli tüfeðini doðrultup ateþ etmiþ. Fakat o da karavana. Aslan bizimkileri farkedince üzerlerine doðru gelmeye baþlamýþ. Amerikalý bir yudum viski içip acý sonu beklemeye baþlamýþ. Japon hemen botlarýný çýkarýp spor ayakkabýlarýný giymeye baþlamýþ. Amerikalý sormuþ :
    -Ne o, aslandan hizlý mý koþacaksýn ?
    -Yoo, senden hýzlý koþsam yeter...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Üçüncü kadýn

Adam balýk tutuyor. Bir elinde oltasý öbür elinde ise bir taþý tutmuþ vaziyette havada... Kadýn yanýna yaklaþýyor ve soruyor:
    - "Oltayý anladým da, bu taþý neden böyle tutuyorsunuz?" Adam:
    - "Bir þartla söylerim!" Þartý duyan kadýn kýzýp gidiyor ama merakýný yenemiyor, tekrar dönüp geliyor. "Peki diyor þartýný yerine getirelim; ondan sonra söyle bu taþý neden böyle havada tuttuðunu.." Þart yerine geldikten sonra adam taþý neden öyle havada tuttuðunu açýklýyor..
    - "Bu oltaya sabahtan beri hiç balýk vurmadý. Ama sen bu taþa düþen üçüncü kadýnsýn."

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Beþ avcý

Beþ avcý , ava çýkmýþ. Yolda küçük bir deliðe raslamýþlar . Ýçlerinden en deneyimli olaný yatýn yere buradan tavþan çýkacak demiþ. Herkes yatmýþ yere az sonra gerçekten tavþan çýkmýþ ve vurmuþlar torbaya koymuþlar. Ava devam ederlerken biraz daha büyükçe bir delik görmüþler, yine tecrübeli avcý yatýn yere buradan tilki çýkacak demiþ ve herkes yatmýþ tilki çýkmýþ ve vurmuþlar. Ava devam ediyorlar yine karþýlarýna daha büyükçe bir delik çýkmýþ karþýlarýna yine tecrübeli olan yatýn yere buradan ayý çýkacak demiþ ve yatmýþlar, ayý çýkmýþ ve vurmuþlar. Herkes tecrübelinin herþeyi bildiðine karar vermiþler ne derse yapýyorlarmýþ. devam ederlerken karþýlarýna oldukça büyük bir delik çýkmýþ ve Tecrübeli avcý yatýn yere demiþ herkes yatmýþ içlerinden biri buradan ne çýkacak usta demiþ. Tecrübeli düþünmüþ valla çocuklar buradan ne çýkacaðýný bende bilmiyorum demiþ. Eretesi sabah bütün gazeteler "Tünel çýkýþýnda beþ avcý tren altýnda kalarak can verdi" diye yazýyormuþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ayý nereden bilsin

]Avcýlar kendi aralarýnda atýp, tutuyorlarmýþ. Avcýnýn biri;
    - Geçenlerde Ýstanbul'da Belgrad Ormanlarýnda ava çýkmýþtým. Birde ne göreyim, karþýmda 5 metre boyunda bir ayý.
    Avcýlardan biri hemen atýlýr:
    - Hadi be sende Ýstanbul'da Belgrad Ormanlarýnda ayý ne gezer.
    Avcý hemen cevap verir:
    - Ýyide arkadaþ Allahýn ayýsý oranýn Belgrad Ormaný olduðunu nerden bilsin.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Býldýrcýn

Ýki avcý ava çikmiþlar. Avlarý hiç iyi gitmemiþ. En sonunda biri aðaçta gördüðü kargayý vurmuþ;
    -Vurdum vurdum býldýrcýný ! demiþ.Öbürü :
    -Ne býldýrcýný resmen karga bu.
    -Hayýr hayýr býldýrcýn bu. Geçen karýsýný vurmuþtum da üzüntüden karalar giymiþ...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Akýllý köpek

Ýki avcý köpekleriyle övünüyorlarmýþ.
    Avcýlardan biri :
    - Benim köpeðim çok akýllý, geçenlerde ava çýkmýþtým, birde ne göreyim? Kurþunlarý evde unutmuþum, hemen benim köpeði çaðýrdým, av tüfeðimi koklattýktan sonra eve yolladým. Yarým saat sonra akýllý köpeðim kurþunlarý alýp getirdi.
    Deyince 2. avcý atýlmýþ; "Benim köpeðim daha akýllý" demiþ ve anlatmaya baþlamýþ;
    - Geçenlerde karýmla sahile gitmiþtik karým soyundu fakat mayosunun altýný evde unutmuþ, hemen benim köpeði çaðýrdým karýmýn cinsel organýný kokladý ve eve gitti. 20 Dakika sonra aðzýnda neyle geldi biliyormuþsun? Benim komþunun penisiyle

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kýzýlderili Avý

Eski bir zamanda iþsiz olan Temelle Dursun Amerikaya gidip iþ bulmaya karar verirler. Kasabada gezinirken gözlerine bir afiþ takýlýr. Afiþte
    "Kýzýlderili kafa derisi getirene 100 dolar" yazmaktadýr. Bunu gören temelle dursun sevinerek hemen iþe koyulur. Bütün gün ormanda kýzýlderili arayýp bulamayan temelle dursun çadýr kurup bir sonraki gün aramaya devam etmeye karar verirler. Yorgun düþen bizim ikili hemen uykuya dalarlar. Temel birden çadýrýn dýþýndan gelen seslerden uyanýr. Çadýrý aralayarak dýþarý baktýðýnda ne görsün, çadýrýn etrafýný kýzýlderililer sarmýþtýr. Hemen Dursunu uyandýrýr. Ve derki
    -- Ula dursun, uyan len uyan, þimdi paranýn *mýna koyduk.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri