Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 4/4 ÝlkÝlk 1234
36 sonuçtan 31 ile 36 arasý

Konu: Türk ingiliz alman fransýz fýkralar

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Biyerden baþlamak lazým

Nezaketen kadýnýn elinin neden öpüldüðünü fransýza sormuþlar.kadýn deðerlidir ondan demiþ.ingilize sormuþlar kadýn anadýr kutsaldýr demiþ.türke sormuþlar eeeee bir yerden baþlamak lazým..... demiþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Toyoto'nun krikosu

Bir Fransýz, bir Ýtalyan ve de klasik olarak bir Türk avrupada trenle seyahat etme kararý vermiþler. Neyse trenin birinin kompartýmanýna girmiþler. Bir de ne görsünler. Bir Japon, yanýnda da taþ gibi bir hatun oturuyor. Bizimkiler de tam karþýlarýna oturmuþlar. Baþlamýþlar Japon'u çekiþtirmeye. Ýtalyan
    -"maymun gibi Japon taþ gibi hatunu götürüyor" demiþ ve
    -"ben þimdi hatunu ayarlarým" demiþ.
    -"Önce Japon'u halletmek lazým" demiþ Fransýz.
    Ýtalyan dýþarý çýkarken Japon'a seslenmiþ. Bir iki dakika sonra dýþarýdan pata küte sesler duyulmuþ. Kompartýmanýn kapýsýný Ýtalyan açmýþ, yüzü gözü kan içerisinde, bir gözü þiþmiþ falan filan. Bizimkiler sormuþ ne oldu diye. Ýtalyan
    -"tam herife girecektim, ne olduðunu anlamadým" demiþ. Japon da gelmiþ, selam vererek yerine oturmuþ. Ýtalyan sormuþ,
    -"ya kardeþ sen ne yaptýn öyle ya", diye. Japon da
    -"bizim oralarda çok kullanýlan bir yöntem var demiþ", onu uyguladým.
    -"Ne biçim yöntem bu" diye sormuþlar. Japon da
    -"Oshidonun Koshidosu" demiþ. Fransýz bu olaya çok kýzmýþ.
    -"Benim arkadaþýma bu yapýlýr mý" ulen demiþ. Fransýz Japon'u dýþarý çaðýrmýþ. Yine bir iki dakika sonra dýþarýdan pata küte sesler duyulmuþ. Fransýz içeri bir girmiþ, yüzü gözü daðýlmýþ, iki üç diþi kýrýlmýþ. Bizimkiler sormuþ
    -ne oldu diye. Fransýz da
    -" abi herife tam girecektim, dünyam karardý" demiþ.
    Japon girmiþ, selam vermiþ yerine oturmuþ. Fransýz
    -" birader ne biçim bir yöntem bu yahu?" diye sormuþ. Japon da
    -bizim orada çok ünlü baþka bir yöntem daha var demiþ.
    -"Moshidonun Koshidosu" demiþ. Hepsi þaþýrmýþ.
    Bizim Türk içinden
    -"iki tane dev gibi herif dayak yedi, ama ne etcez Türklüðe bok sürdürmücez, dayak yersek biz de yeriz" demiþ.
    Bizimki dýþarý çýkarken Japon'a da seslenmiþ. Dýþarý çýkar çýkmaz
    ..."küüüt" diye bir ses duyulmuþ.
    Ýtalyan'la Fransýz içeride þaþýrmýþ. Bir bakmýþlar Japon içeri girmiþ, kafasý yarýlmýþ, yüzü gözü kan içinde. Sormuþlar
    -Japon'a ne oldu diye.
    Japon da hiç bir þey anlamadýðýný söylemiþ. Hemen arkasýndan Türk girmiþ. Japon
    -"ne oldu ya, hiç bir þey anlamadým, ne yaptýn" diye sormuþ. Bizim Türk de
    -"sizin oralarda çok kullanýlan bir yöntem" demiþ. Japon þaþýrmýþ.
    -"Ne bu ya" demiþ. Bizimkide elindekini göstermiþ:
    "Toyota'nýn Krikosu" ...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Faks

]Temel birgün sokaktan geçerken 2 kisi görür. Biri ingiliz ve biride amerikali. Ingiliz parmaklarini kulagina koyar ve konusmaya baslar. Ona
    - neyapiyorsun diye sorarlar ve oda derki.
    -Benim elimde bir alici ve birde verici var böylece telefonda konusabiliyorum.
    Amerikali ise hiç birsey yapmadan konusmaya baslar.
    -Ne yapiyorsun sen diye sorarlar.
    -Benim kulagimda ve dislerimde alici ve verici var der. En sonunda bizim Temel bunlarý gördükten sonra þaþýrýr ve ne yapacaðýný bilemez. En sonunda
    ..zaaaart diye ossuruverir.
    -Sen ne yapiyorsun derler, ve Temel cevap verir.
    -Türkiye'ye faks çekiyorum der.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Iraklý

Bir Amerikali, bir Ingiliz ve bir Irakli barda oturmus içki içiyorlarmis.

Amerikali içkisini bitirince bardagi havaya firlatmis, silahini cikarip bardaga ates edip parcalamis:

"Bizde bardaklar o kadar ucuzdur ki biz Amerika'da ayni bardakla iki kere içki içmeyiz" demis.

Ingiliz de bunun üzerine içkisini bitirip bardagi havaya firlatmis ve ates ederek bardagi parçalamis:

"bizim Ingiliz kumsallarinda bardak yapacak cam için o kadar çok kumsal vardir ki, ayni bardakla iki kere içki içmeyiz" demis.

Bunun üzerine Irakli da buz gibi sogukkanli bir sekilde içkisini bitirmis, bardagi havaya firlatmis, silahini çekip Amerikali ve Ingilizi vurup öldürmüs:

"Bagdat'ta bu Ingiliz ve Amerikalilardan o kadar çok var ki, biz ayni adamlarla iki kere içki içmeyiz"

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ölmek istiyorum

Türk, Ýngiliz, Alman, ve Yunan ayný uçakta Amerikadan Türkiyeye doðru yola çýkarlar.
    Uçak Londradan geçerken Ýngiliz kendini uçaktan atmaya kalkar fakat baþaramaz.
    Görevliler bunu neden denediðini sorarlar . Ýngiliz
    -"benim annem Londra da fahiþelik yapýyor. Ölmek istiyorum." diye cevap verir.
    Uçak Berlinden geçerken Alman kendini uçaktan atmaya kalkar fakat baþaramaz.
    görevliler bunu neden denediðini sorarlar . Alman,
    -"benim kýz kardeþim Berlin de fahiþelik yapýyor. Ölmek istiyorum." diye cevap verir.
    Uçak Atinadan geçerken Yunan kendini uçaktan atmaya kalkar fakat baþaramaz.
    Görevliler bunu neden denediðini sorarlar . Yunan,
    -"benim hem annem hem kýz kardeþim Atina da fahiþelik yapýyor. Ölmek istiyorum." diye cevap verir.
    Uçak tam hava alanýna yaklaþtýðý sýrada Türk uçaktan atlamaya kalkar.
    görevliler engeller ve
    -senin kimin orospu diye sorarlar. Türk,
    -"tanýdýðým hiç kimse orospoluk yapmýyor." der.
    Bunun üzerine görevliler iyide o zaman sen niye ölmek istiyorsun ki diye sorar.
    Türk ün cevabý þu þekildedir.
    -"Bu kadar orospu çocuðuyla ayný uçaktan indiðimi gören olmasýn!"

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Türk'sün dimi?

Fransýz, Ýngiliz ve bir Türk bi uçak kazasýnda ölüp cehenneme gitmiþler. Bizimki içeriye bir göz atýp terlemeye baþlayýnca yeni gelenleri karþýlayan zebaniye dönüp merakla:
    - Abi sizin iþinizde zor valla! Nasýl ýsýtýyosunuz burayý!
    Zebani bizimkinin yüzüne bakýp þöyle demiþ:
    - Türksün sen dimi?

Sayfa 4/4 ÝlkÝlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri