Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: MHP TV Yayında

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart MHP TV Yayında

MHP, referandum sürecinde internetten yayın yapan televizyon kanalı kurdu.

MHP, referandum sürecinde internetten yayın yapan televizyon kanalı kurdu. MHPTV adlı kanalda Devlet Bahçeli'nin konuşmaları, reklam filmleri ve siyasi belgeseller yer alıyor.

Sitede en çok izlenen klip video ise, 'A'dan Z'ye RTE' başlığını taşıyor. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adresinden ulaşılabilen internet televizyonu, başkanlık divanı üyeleri ve milletvekillerinin de görüntüleri bulunuyor.

E POSTA İLE DUYURU

Akşam gazetesinin haberine göre; MHP Genel Merkezi, ülkücülere siteyi bir e-posta ile duyurdu. Görüntülü ve sesli propaganda iletişiminin, parti üyeleri ve seçmenler için kullanılması konusunda çok sayıda talep geldiği belirtilen e-postada, 'www.mhptv.org.tr adresinin hizmete girmesi ile partimizin görüşlerinin geniş kitlelere ulaştırılması daha kolaylaşmış olacaktır. Bu imkanın yoğun kullanılması için teşkilatımızın ve ülküdaşlarımızın gayret ve duyarlılığı önem taşımaktadır.' denildi.

SON TEKNOLOJİ

Duyuruda, MHP'nin en son teknoloji kullanılarak bu yayını hizmete sunduğu kaydedilerek, internet televizyonu ve video galerisinin devamlı yenilenecek ve geliştirileceği ifade edildi.

Ayrıca, parti görüşlerinin topluma etkili biçimde duyurulması ve benimsetilmesi açısından önem taşıyan bu girişime destek verilmesi istendi.
    Medyaline

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yayin hangi konuda olacak acaba??

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yayın yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaşasın türkeş

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yusufucar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yaşasın türkeş
    şimdiki mhp ile rahmetli TÜRKEŞ in hiç benzerliği kalmadı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

MHP Tv derken MHP ile alakalı videoları bir sitede birleştirmiş.Hatta videoların sağında MHP Tv logosu var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi iyi örnek olur belki diğerlerine..ben chpkini sabırsızlıkla bekliyorum gece12 kusagı olur sanırım..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

:45:umarım uydu yayınına,da başlarlar her partinin 2 -3 tv kanalı var bir eksiklikti tebrikler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri