Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arasý

Konu: Lig TV'de istifa þoku!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Soccerball Lig TV'de istifa þoku!

Erman Toroðlu'nun gidiþinden rahatsýz olmuþtu

Süperpoligon.com'un haberine göre, Þansal Büyüka Lig TV Genel Müdürlüðü görevinden istifa etti. Büyüka'nýn LÝG TV'de Maraton programýný yapmaya ve icra kurulu üyeliðine devam edeceði belirtiliyor.

Þansal Büyüka'nýn Erman Toroðlu'nun gidiþiyle birlikte baþlayan rahatsýzlýklarý olduðu biliniyordu.

Ýþte Büyüka'nýn arkadaþlarýna geçtiði 'istifa maili':

Deðerli çalýþma arkadaþlarýma ,

Lig TV Genel Müdürlüðünden , kendime daha fazla zaman ayýrma adýna ayrýlýyorum . Bu konuda bana gerekli anlayýþý gösteren ve bu görevi yaptýðým sürece çok büyük desteðini gördüðüm Digitürk Genel Müdürü Sayýn Ertan Özerdem ‘e ve tüm çalýþma arkadaþlarýma içten ve en samimi teþekkürlerimi sunuyorum . Lig TV ‘de bundan sonra Maraton programýnýn yapýmcýlýðý ve yorumculuðuna , ayrýca LÝG TV yönetim kurulu Baþkan Vekilliðine ve Ýcra Kurulu üyeliðine devam edeceðim. .Ayrýca her fýrsatta LÝG TV ‘nin içinde arkadaþlarýmla omuz omuza olmayý sürdüreceðim . Kýsa süre içinde kurduðumuz ve dokuz yýlda Türkiye ‘nin en büyük markalarýndan biri haline geldiðine inandýðým LÝG TV ‘deki çalýþma arkadaþlarýma ve bu konuda emeði geçen herkese binlerce defa teþekkür ediyorum.

Hepinizi çok seviyorum .
    Þansal Büyüka

Kullanýcý Bilgi Menüsü

zaten gecen sene ortasýndan bu yana çatýrdamalarý devam ediyordu sonunda kýrýldý sanýrsam bana göre maratonuda yapmaz
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bencede yapmasýn.kendi çalýþma arkadaþýnýn gidiþine dur diyemeyen birinin sonu da e.toroðlu gibi olur.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

iÞansal Büyüka'nýn yardýmcýsý da istifa etti
    Þansal Büyüka'nýn Lig TV Genel Müdürlüðü görevini býrakmasýnýn ardýndan yardýmcýsý Sedat Kaya da ayný kararý aldý.

Süperpoligon'un haberine göre, Kaya ayrýlýþýný çalýþma arkadaþlarýna þu maillle duyurdu:

"Arkadaþlar,

Bugüne kadar sizlerin büyük desteðiyle yürüttüðüm Lig Tv’ deki yöneticilik görevimi kendi isteðimle noktalýyorum.

Omuz omuza çalýþmaktan her zaman büyük onur ve gurur duyduðum sizlerle bundan böyle maç günleri birlikte olacaðým..

Yeni dönemde de hepinize her konuda yardýmcý olmaya hazýrým. Ancak iþ ile ilgili sorunlarýnýzý lütfen yeni atanacak yönetici arkadaþlarla çözmeye çalýþýn… Bunu önemle rica ediyorum…

Lig Tv’ yi kuran ve bugünlere getiren sizlersiniz ve her biriniz kendi dalýnda Türkiye’nin en iyilerisiniz…

Yeni yöneticilerinizin önderliðinde yine omuz omuza vererek, zorlu bir sezonu daha alnýnýzýn akýyla bitireceðinize yürekten inanýyorum…

Çünkü, bu ekibe bayraðý zirvede tutmak yakýþýr…

Sevgiyle kalýn…

Sedat Kaya"

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri