Erman Toroðlu'nun gidiþinden rahatsýz olmuþtu
Süperpoligon.com'un haberine göre, Þansal Büyüka Lig TV Genel Müdürlüðü görevinden istifa etti. Büyüka'nýn LÝG TV'de Maraton programýný yapmaya ve icra kurulu üyeliðine devam edeceði belirtiliyor.
Þansal Büyüka'nýn Erman Toroðlu'nun gidiþiyle birlikte baþlayan rahatsýzlýklarý olduðu biliniyordu.
Ýþte Büyüka'nýn arkadaþlarýna geçtiði 'istifa maili':
Deðerli çalýþma arkadaþlarýma ,
Lig TV Genel Müdürlüðünden , kendime daha fazla zaman ayýrma adýna ayrýlýyorum . Bu konuda bana gerekli anlayýþý gösteren ve bu görevi yaptýðým sürece çok büyük desteðini gördüðüm Digitürk Genel Müdürü Sayýn Ertan Özerdem ‘e ve tüm çalýþma arkadaþlarýma içten ve en samimi teþekkürlerimi sunuyorum . Lig TV ‘de bundan sonra Maraton programýnýn yapýmcýlýðý ve yorumculuðuna , ayrýca LÝG TV yönetim kurulu Baþkan Vekilliðine ve Ýcra Kurulu üyeliðine devam edeceðim. .Ayrýca her fýrsatta LÝG TV ‘nin içinde arkadaþlarýmla omuz omuza olmayý sürdüreceðim . Kýsa süre içinde kurduðumuz ve dokuz yýlda Türkiye ‘nin en büyük markalarýndan biri haline geldiðine inandýðým LÝG TV ‘deki çalýþma arkadaþlarýma ve bu konuda emeði geçen herkese binlerce defa teþekkür ediyorum.
Hepinizi çok seviyorum .
Þansal Büyüka

Teþekkur:
Beðeni:
Lig TV'de istifa þoku!

Yer imleri