kaon team deki arkadaşlardan ricam bu yazılım çıkarsa eğer hangi kanalları izleyebiliriz.hotbird de hangi frekansları izleyebiliriz.ayrıca çalışmalarınızda başarılar
kaon team deki arkadaşlardan ricam bu yazılım çıkarsa eğer hangi kanalları izleyebiliriz.hotbird de hangi frekansları izleyebiliriz.ayrıca çalışmalarınızda başarılar
Kaon team e snopy ve ulaş 55 de katıldı Bilginize
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
hayırlıı olsun
kaon ksc 12-01-a5 ne zaman ilgileneceksiniz..
millet aya gittii yazılımlarda bizimkiler yaya...
adamlar 4 aya oldu seyrediyoo bir şürü kanall.. hispasat türksat astra . eutalsat7 ... hotbor ....biz hala tırmalıyozz .. h
Butün ilgililere sesleniyorum. Her gür forumu ziyaret ettiğimde görüyorumki gelen eleştrilere cevap yazmaktan esas konulara kimse dayanmıyor.Bırakın eleştrilere cevap vermeyi çünkü anladığım kasdarı ile maksatlı eleştriler bunlar.Dertlerimize çözüm getırmek için kuruldunuz herhalde.Ben icraatta bakarım eğer dertlerimr cevap alamazsam o zaman eleştri yaparım.Şimdi benim Kaon Digix 14.42.65 cihazım var.Modül arızaya geçti.Tanımlanamıyor bir türlü yeniden yüklemede yapamıyorum derdime çare varmı biliyorsanız ona cevap verin lütfen. Kolay gelsin sizlere.
modül üzerindeki flaşı flaş programmerle tekrar yazdırın
Dreambox 8000 HD PVR
yardımlarınız için teşekkür
kaon cihazlarda sky mödül gömülümü orjinalinde?
selametle..
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Kaon cihazlarda sky tabanlılarda gömülüdürCABBARİ Nickli Üyeden Alıntı
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
yeni yazılımlar yolla
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri