REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 8/21 İlkİlk 123456789101112131415161718 ... SonSon
202 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: KAON TEAM TR SUPERSATFORUMDA SİZLERLE.Cevaplanmadık soru KALMAYACAK

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dede1955 Nickli Üyeden Alıntı
    Benim sorunum,yeni kanal ilave ediyorum,trans,ve vertikal ayarlarını giriyorum
    hata,yazısı çıkıyor hafızaya almıyor,yeni kanalları uyduyu taratınca yeni kanallar çıkıyor yazılım hatası olabilirmi yoksa hata benim cıhazdamı cıhazım 911AZ 12 03 A5 yardımcı olursanız sevinirim.
    SAYGILAR.
    kullanmadığın tp üzerine yaz kaydet olur veya kullanmadığı uydu tp lerini sil ok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

burası Kaon Team TR Burada Fake Yazılım Verilmez..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

snopy önce öbür sitede verdiğin sözü tut hani 2 saat içinde bütün yazılımlar geliyodu çok duyduk kendin bunları cevapla neden yapıyorum dedinde 15 gündü r bu milleti beklettin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

power vu sana saygım var email adresim Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 12,03,A5
    en son yazılımı rica ediyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dostum Kullandığın yazılımı ilgili bölümden alabilirsin..!

Zaten şuanda Digital + Ve Tv Cabo İzlenilmiyor..!

TPS de her yarım saatte yaptığı aes *** değişikleri ile illegal izlenime bir nebze çare bulmuş durumda..!

Polsatın da durumu ortada..!

Anlayacağınız Kara günler yaşıyoruz..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hotti.76 Nickli Üyeden Alıntı
    ben snopy,icin dedim toprak
    saygılar
    hotti 76 arkadaşım verilen yazılımlar tamamiyle arkadaşların kendi çabaları bilgileri dahilinde yapılmaktadır bunlar için bu arkadaşlar hiç bir üçret almıyor kimseden bunlara emek ve zaman sarf ediliyor burada bir emek vardır yazılımlarda GÖZDEN KAÇAN BİR HATA OLABİLİR bu dogaldır ama emek verenleri
    fake yazılım veriyor diye suçlamak yakışık bir durum almaz çünki bu yazılımları editleyen bu arkadaşlara hanginiz kaç lira verdinizde suçlama geregi duyuyorsunuz yazılımları yüklemezsiniz olur biter kimse size zorla yazılım yükletmiyor bir daha düşünün..
    saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hotti.76 Nickli Üyeden Alıntı
    belkide tf,deki snopy degildir her snopy yazan avartasına omu oluyor
    hemde fake yazılımlar veriyor snopy
    arkadaşlar türkeyforumdan biliyorum
    Kafanızı bu işlere yormayın.Bizler gerekli kişilerle irtibata geceriz bu konuda hiç merak etmeyin siz.Ama @snopy arkadaşımız sizlerin yakından tanıdıgınız snopy yani turkeyforum daki ok:45:
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayirli olsun.
    Benim istegim Kaonun harddiskle daha uyumlu calismasi. Yani hizli ileri ve geri gösterimde cihazin cökmemesi. Bu her seferinde aynen. Bir VHS-kaset bandi yada pc de film seyretmek gibi olmali, ileri geri tekrar ileri yada geri sarilabilmeli. Bu islem kaydedilmis filmler icin de gecerli.
    Cihaz: KAON 570H PVR, H/W 13.41.6D (AD: orijinal yazilimi)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar hayırlı ugurlu olsun bı ıcraat gorelım.ha dıyeceksınızkı sen de yap senı gorelım.ama bu team ı kuran ve calısan ben degılım.ayrıca boyle team kurmayla bu ısler yurumez.yapılan sadece edıt ısı yazılıma hıc yenılık katılamıyacaksa team kursanız ne olur kurmasanız.(bu benım gorusum).hazır yazılıma edıt zaten bırcok kısı yapabılıyor.lutfen sov yapmadan verılıcekse yazılıma bırsey katılacaksa oyle sov yapalım bızde takdır edelım sızı kutlayalım.gerısı bos olur lutfen kımseye bos umut vermeyelım.burada ve dıger forumlarda bırcok kısı umutla bı cw yazılımı beklıyor.habugun ha yarın verılecek dıye ama verılenler hep yabancı yazılımlar.hatırlayın ılk cw yazılımlarının geldıgı gunu az sonra verecez dıye hanı nerede.yınede bır guzellık yaptıgınızda tsk ve takdır etmesını bılırız.hepınıze kolay gelsın.ıyı calısmalar.soyledıklerımden kımse alınmasın ben sadece ıyı bır kaon kullanıcısıyım.ve gonlumden gecenlerı cekınmeden belırtmek ıstedım.yalakalık yapmadan.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tekerlekleri olmadan arabayı sürmeye çalışın bakalım nasıl olacak burdaki arkadaşlar devamlı söylüyorlar ellerindeki imkanlar sınırlı biraz sabredin arkadaşlar
    Dreambox 8000 HD PVR

Sayfa 8/21 İlkİlk 123456789101112131415161718 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri