REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 9/21 İlkİlk 12345678910111213141516171819 ... SonSon
202 sonuçtan 81 ile 90 arası

Konu: KAON TEAM TR SUPERSATFORUMDA SİZLERLE.Cevaplanmadık soru KALMAYACAK

Kullanıcı Bilgi Menüsü

peki sevgili arkadaşlar kaonun 12.c1.a5 cw yazılımın neden cı si çalışmıyor fta bu program cı olanı yokmu veya yapılamazmı lütfen açil yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart hayırlısı olsun

iii olmuş ama kaon team çokk geri kaldıı umarım yenilikleri iyii sekilde takip ederiz
    kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ebo83 Nickli Üyeden Alıntı
    arkadaslar hayırlı ugurlu olsun bı ıcraat gorelım.ha dıyeceksınızkı sen de yap senı gorelım.ama bu team ı kuran ve calısan ben degılım.ayrıca boyle team kurmayla bu ısler yurumez.yapılan sadece edıt ısı yazılıma hıc yenılık katılamıyacaksa team kursanız ne olur kurmasanız.(bu benım gorusum).hazır yazılıma edıt zaten bırcok kısı yapabılıyor.lutfen sov yapmadan verılıcekse yazılıma bırsey katılacaksa oyle sov yapalım bızde takdır edelım sızı kutlayalım.gerısı bos olur lutfen kımseye bos umut vermeyelım.burada ve dıger forumlarda bırcok kısı umutla bı cw yazılımı beklıyor.habugun ha yarın verılecek dıye ama verılenler hep yabancı yazılımlar.hatırlayın ılk cw yazılımlarının geldıgı gunu az sonra verecez dıye hanı nerede.yınede bır guzellık yaptıgınızda tsk ve takdır etmesını bılırız.hepınıze kolay gelsın.ıyı calısmalar.soyledıklerımden kımse alınmasın ben sadece ıyı bır kaon kullanıcısıyım.ve gonlumden gecenlerı cekınmeden belırtmek ıstedım.yalakalık yapmadan.
    görüşlerinize aynen katılıyorum ben kurdum oldu bitti ile bu işler olmuyor,icraat isteriz.icraat arkadaşlar, snopy de teama geldikten sonra artık bizleri ha bugün ha yarın vereceğiz diye oyalayıp dururlar, snopy nin en iyi yaptığı iş insanları oyalamak zaten snopy yide bu işi yapsın diye aralarına aldılar.

ARKADAŞIM ELİMİZDEN GELDİĞİ KADAR SİZLERE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIYORUZ LÜTFEN YARGISIZ İNFAZ YAPMAYINIZ BİZ SİZLERE HİZMET SUNMAK İÇİN BURDAYIZ LÜTFEN BİRAZ DAHA SAYGILI DAVRANIN TEŞEKKÜR EDERİZ... Kaon Team Tr By MeMaTi®
    Konu MeMaTi® tarafından (13-06-2006 Saat 16:58 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rahim1960 Nickli Üyeden Alıntı
    görüşlerinize aynen katılıyorum ben kurdum oldu bitti ile bu işler olmuyor,icraat isteriz.icraat arkadaşlar, snopy de teama geldikten sonra artık bizleri ha bugün ha yarın vereceğiz diye oyalayıp dururlar, snopy nin en iyi yaptığı iş insanları oyalamak zaten snopy yide bu işi yapsın diye aralarına aldılar.

Arkadaşlar zamanla Herşey belli olacaktır. Grubumuz daha yeni kurulmuştur...

Cw içinde bu link i okursanız sevinirim: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben anlamıyorum ya herkese bedava ücretsiz hizmet eden arkadaşlarımızı eleştiri boyutunda yapılan sözlere hala inanamıyorum sırf bu insanlar yüzünden acaba SİTE ACMAKLA hatamı ettim diyorum kendi kendime
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
    Ben anlamıyorum ya herkese bedava ücretsiz hizmet eden arkadaşlarımızı eleştiri boyutunda yapılan sözlere hala inanamıyorum sırf bu insanlar yüzünden acaba SİTE ACMAKLA hatamı ettim diyorum kendi kendime
    arkanda bu ekiplemi hata yaptın:45: bir kendini bilmeyen mutlaka olur :46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hotti

Banlanmadığın forum kalmadı..! Hala tuhaf tuhaf yazılar yazıp duruyorsun..!Lütfen eleştiri ölçütünü kaçırma..!

Çekik Gözlülerdeki imkanları sen bana ver Bak Neler Yapıyorum... Biz sizlere onu yaparız bunu yaparız diyormuyuz..!

Yazılımları yüklemezseniz olur biter..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hotti arkadaş emek verip; Kısıtlı imkanlarda çalışmalar yapıyor.Teşekkür edip destek olacakken, köstek olmayın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dostum sen receiver aldığında emu varmıydı bide şu açıdan düşünün bu emular ya olmasaydı ne yapacaktınız almayacakmıydınız kullanmayacakmıydınız...

BU olaydan ellerini çektilermi ne olur bu piyasa biliyormusun bu saatten sonra.

Lütfen emeğe saygı gösterelim Bİraz daha uslüplu konuşalım lütfen.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hiç birinde mecburiyet olmadığından kimse suçlanamaz. Siteler ise destek amaçlı olup kimseye karşı sorumlu değildir.

Sayfa 9/21 İlkİlk 12345678910111213141516171819 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri