peki sevgili arkadaşlar kaonun 12.c1.a5 cw yazılımın neden cı si çalışmıyor fta bu program cı olanı yokmu veya yapılamazmı lütfen açil yardım
peki sevgili arkadaşlar kaonun 12.c1.a5 cw yazılımın neden cı si çalışmıyor fta bu program cı olanı yokmu veya yapılamazmı lütfen açil yardım
iii olmuş ama kaon team çokk geri kaldıı umarım yenilikleri iyii sekilde takip ederiz
kolay gelsin
görüşlerinize aynen katılıyorum ben kurdum oldu bitti ile bu işler olmuyor,icraat isteriz.icraat arkadaşlar, snopy de teama geldikten sonra artık bizleri ha bugün ha yarın vereceğiz diye oyalayıp dururlar, snopy nin en iyi yaptığı iş insanları oyalamak zaten snopy yide bu işi yapsın diye aralarına aldılar.ebo83 Nickli Üyeden Alıntı
ARKADAŞIM ELİMİZDEN GELDİĞİ KADAR SİZLERE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIYORUZ LÜTFEN YARGISIZ İNFAZ YAPMAYINIZ BİZ SİZLERE HİZMET SUNMAK İÇİN BURDAYIZ LÜTFEN BİRAZ DAHA SAYGILI DAVRANIN TEŞEKKÜR EDERİZ... Kaon Team Tr By MeMaTi®
Konu MeMaTi® tarafından (13-06-2006 Saat 16:58 ) değiştirilmiştir.
Ben anlamıyorum ya herkese bedava ücretsiz hizmet eden arkadaşlarımızı eleştiri boyutunda yapılan sözlere hala inanamıyorum sırf bu insanlar yüzünden acaba SİTE ACMAKLA hatamı ettim diyorum kendi kendime
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
arkanda bu ekiplemi hata yaptın:45: bir kendini bilmeyen mutlaka olur :46:Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
hotti
Banlanmadığın forum kalmadı..! Hala tuhaf tuhaf yazılar yazıp duruyorsun..!Lütfen eleştiri ölçütünü kaçırma..!
Çekik Gözlülerdeki imkanları sen bana ver Bak Neler Yapıyorum... Biz sizlere onu yaparız bunu yaparız diyormuyuz..!
Yazılımları yüklemezseniz olur biter..!
Hotti arkadaş emek verip; Kısıtlı imkanlarda çalışmalar yapıyor.Teşekkür edip destek olacakken, köstek olmayın.
Dostum sen receiver aldığında emu varmıydı bide şu açıdan düşünün bu emular ya olmasaydı ne yapacaktınız almayacakmıydınız kullanmayacakmıydınız...
BU olaydan ellerini çektilermi ne olur bu piyasa biliyormusun bu saatten sonra.
Lütfen emeğe saygı gösterelim Bİraz daha uslüplu konuşalım lütfen.
Hiç birinde mecburiyet olmadığından kimse suçlanamaz. Siteler ise destek amaçlı olup kimseye karşı sorumlu değildir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri