Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 18/21 İlkİlk ... 89101112131415161718192021 SonSon
202 sonuçtan 171 ile 180 arası

Konu: KAON TEAM TR SUPERSATFORUMDA SİZLERLE.Cevaplanmadık soru KALMAYACAK

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı korfezden Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İLGİNÇ !!!!!!!!!!!!!!!! RADYODAN KESİK KESİK SES GELİYOR...........
    DİGİTURK YASAL ABONESİYİM..EUTELSATW3 ' DEKİ TV KANALLARINI SORUNSUZ Bİ ŞEKİLDE SEYREDİYORUM. FAKAT AYNI DURUM RADYO KANALLARI İÇİN GEÇERLİ DEĞİL.DİGİ MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARADIGIMDA BANA VERİLEN CEVAP İSE CİHAZIMIN ESKİ YAZILIMA AİT OLDUĞUYDU .Sunny CRYPTOWORKS TÜM SERİ YAZILIMLAR(19 HAZİRAN 2006) YAZILIMINI YUKLEDİM AMA BİŞEY DEĞİŞMEDİ.DİGİ MÜŞTERİ HIZMETLERİNDEKI BEY KAON TABANLI CIHAZLARDA BU SORUN YASANIYOR DİYOR.

YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM ....
    KAON TEAM GRUBUNUZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN....
    cihazınızın hw sini modelini yazarmısınız arkadaşım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aşağıdaki linkten cihazınıza uygun yazılımı indirip yükleyebilirisiniz yazılımda bir sorun vardı son çıkan 4 ağustos yazılımında bu sorun çözüldüğü söylendi yazılımı yükleyip deneyin saygılar...

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Dreambox 8000 HD PVR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

unutmadan büyük yazı yazmak forum kurallarına aykırı lütfen biraz daha dikkat edelim
    Dreambox 8000 HD PVR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayırlı olsun.çalışmalarınızın başarılarını dilerim.özellikle hispasat yada astrayı çözmeniz bir çok ziyaretçiler açısından memnuniyetle karşılanır.
  5. ** Gizli İçerik: Bu gizli içeriği görmek için supersatforumdaki mesaj sayınız 1 veya daha fazla olmalıdır.
  6. Bu uygulama insan doğrulaması ve forumun güvenliği içindir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı SUNNY Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aşağıdaki linkten cihazınıza uygun yazılımı indirip yükleyebilirisiniz yazılımda bir sorun vardı son çıkan 4 ağustos yazılımında bu sorun çözüldüğü söylendi yazılımı yükleyip deneyin saygılar...

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    özur dilerim cihaz bilgilerini yazmamışım 12.03.a5 (kaon) 219 v3
    3 agustos yazılımını (kaon) yukledım .ama gene olmadı .sonra 4 agustos sunny yazılımını yukleyeyım dedım sorun cıktı.kuru kafayı bilgisayara indiremiyorum çünkü virus programım bunu engelliyor.bu yuzden sunny ' e donemiyorum.belki sunny ile olur; çunku btm yazılımı, kaon ise bin .artık bende sıkıldım bu işten .digi sanki özellikle yapıyo bu işleri kendi cihazlarını satmak için ne dersiniz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

suny 1030 cihazım var.kaon yazılım yüklü
    aynı lnb ile hem autelsat 7 derceyi hemde sirius 5 derceyi izliyordum fakat dün eutelsata arama yaptırdıktan sonra sirius ta sinyal yok oldu biraz kanallar üzerinde gezinince bu sefer sinyal geliyor ama şifresiz kanallarda no av diyor şifresi çozülen cw kanalları açmıyor.İlginiz için şimdiden teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah gözünüze fer zihninize açıklık versin premier i dört gözle bekliyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cas yazılım yüklü sky cw modüle nasıl yazılım atabilirim
    Konu babacan tarafından (25-08-2006 Saat 00:41 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım cihazınızın tam markası nedir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kaon ksc 511 cı 12,01,a5

Sayfa 18/21 İlkİlk ... 89101112131415161718192021 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri