REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 20/21 İlkİlk ... 101112131415161718192021 SonSon
202 sonuçtan 191 ile 200 arası

Konu: KAON TEAM TR SUPERSATFORUMDA SİZLERLE.Cevaplanmadık soru KALMAYACAK

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı omni Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar ora'nın yeni ürünü AT 5100 Twin tuner power hakkında bilgisi olan var mı.boardu kaon tahmin ettiğim için buraya yazdım hw sinde birsürü rakam var,bu cihazlara yazılım bulabilirmiyim,bilgisi olan varsa sevinirim.
    H/W:V06:41:31:00:04
    00:11.28.04:03
    Loader:V3.1.3
    su an yoktur en azında ben hıc bır yerde rast gelmedım bıraz beklıyıceksın kardes

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilk önce yazılım streamlara verilirdi fakat yazılım hala niye verilmiyor KAON TEAM ?:crashs:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart kaon yazılım

selam ustalar ve arkadaslar kaona yazılım atacam resimli bir link vardı yazılımı anlatan onu bulamıyorum ozelime linli yazarsanız sevinirim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Kaon

Alıntı oguzum Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selam ustalar ve arkadaslar kaona yazılım atacam resimli bir link vardı yazılımı anlatan onu bulamıyorum ozelime linli yazarsanız sevinirim...
    arkadaşım yazılım yükleme talimatı ve güncel yazılımlar aşağıdaki limklerde mevcuttur. kolay gelsin

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

USTALAR hepiniza SA humax 5300 hyundai 1010 hssCI
    su iki cihaz icin yazilim lutfen simdiden ellerinize saglik

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart ilk önce hayırlı olsun

benim derdim bende kaon 911uz metrix yerleşikmodüllü cihazım war
    yazılım atarken yanlış attım loaderi 5,16dan 5,18 çevireyim derken 6,18 e çevirdim cihazda her hangi birşey gözükmüyor ama:yazılım atarken yazılım yarıda kesiliyor almıyor.yazılım yüklerken arka anahtardan kapatıp açarken ön panelde(-----)işareti çıkıyor bende stanbaydan kapatıp açıyorum bu sefer yazılım yarıda kesiliyor birtürlü yazılım atamıyorum ne yapmama lazım.flash yazılmı olan SKYMAX_up1,3 atmaya çaılıştım olmadı hiç bir işe yaramadı
    cihaz bilgilaerim:
    modelSC-911uz
    info:10,,05,21-d24c
    s/w:v02,00,01
    h/w:v13,42,65
    loader:v6,18
    c,a:3,1,4
    emu yazılımı :v5,8,128
    şuan çihazımda normal olarak seyredebiliyorum keyleri elle giriyorum ama kabul etmiyor.emuda kabul etmiyor lütfen yardım
    NOT :cas slot1:ucas v3,1(yerleşik modül)gözüküyor
    lütfen yardım yoksa kafayı sıyıracam yada cihazı çöpe atacağım:crashs:
    arkadaşlar bakıyorum da bana kimse yardım etmiyor çokmu zor bir şeymi istedim
    Konu tintin tarafından (24-11-2006 Saat 00:12 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlı olsun arkadaşlar

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence faydalı olur bıze hos gelmıstır dıyelım

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tintin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim derdim bende kaon 911uz metrix yerleşikmodüllü cihazım war
    yazılım atarken yanlış attım loaderi 5,16dan 5,18 çevireyim derken 6,18 e çevirdim cihazda her hangi birşey gözükmüyor ama:yazılım atarken yazılım yarıda kesiliyor almıyor.yazılım yüklerken arka anahtardan kapatıp açarken ön panelde(-----)işareti çıkıyor bende stanbaydan kapatıp açıyorum bu sefer yazılım yarıda kesiliyor birtürlü yazılım atamıyorum ne yapmama lazım.flash yazılmı olan SKYMAX_up1,3 atmaya çaılıştım olmadı hiç bir işe yaramadı
    cihaz bilgilaerim:
    modelSC-911uz
    info:10,,05,21-d24c
    s/w:v02,00,01
    h/w:v13,42,65
    loader:v6,18
    c,a:3,1,4
    emu yazılımı :v5,8,128
    şuan çihazımda normal olarak seyredebiliyorum keyleri elle giriyorum ama kabul etmiyor.emuda kabul etmiyor lütfen yardım
    NOT :cas slot1:ucas v3,1(yerleşik modül)gözüküyor
    lütfen yardım yoksa kafayı sıyıracam yada cihazı çöpe atacağım:crashs:
    arkadaşlar bakıyorum da bana kimse yardım etmiyor çokmu zor bir şeymi istedim
    .arkadasım ılk once loaderını yukselt ondan sonra eskı bır yazılım at bence duzelır

Sayfa 20/21 İlkİlk ... 101112131415161718192021 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri