ilk önce yazılım streamlara verilirdi fakat yazılım hala niye verilmiyor KAON TEAM ?:crashs:
selam ustalar ve arkadaslar kaona yazılım atacam resimli bir link vardı yazılımı anlatan onu bulamıyorum ozelime linli yazarsanız sevinirim...
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
USTALAR hepiniza SA humax 5300 hyundai 1010 hssCI
su iki cihaz icin yazilim lutfen simdiden ellerinize saglik
benim derdim bende kaon 911uz metrix yerleşikmodüllü cihazım war
yazılım atarken yanlış attım loaderi 5,16dan 5,18 çevireyim derken 6,18 e çevirdim cihazda her hangi birşey gözükmüyor ama:yazılım atarken yazılım yarıda kesiliyor almıyor.yazılım yüklerken arka anahtardan kapatıp açarken ön panelde(-----)işareti çıkıyor bende stanbaydan kapatıp açıyorum bu sefer yazılım yarıda kesiliyor birtürlü yazılım atamıyorum ne yapmama lazım.flash yazılmı olan SKYMAX_up1,3 atmaya çaılıştım olmadı hiç bir işe yaramadı
cihaz bilgilaerim:
modelSC-911uz
info:10,,05,21-d24c
s/w:v02,00,01
h/w:v13,42,65
loader:v6,18
c,a:3,1,4
emu yazılımı :v5,8,128
şuan çihazımda normal olarak seyredebiliyorum keyleri elle giriyorum ama kabul etmiyor.emuda kabul etmiyor lütfen yardım
NOT :cas slot1:ucas v3,1(yerleşik modül)gözüküyor
lütfen yardım yoksa kafayı sıyıracam yada cihazı çöpe atacağım:crashs:
arkadaşlar bakıyorum da bana kimse yardım etmiyor çokmu zor bir şeymi istedim
Konu tintin tarafından (24-11-2006 Saat 00:12 ) değiştirilmiştir.
slm hayırlı olsun
hayırlı olsun arkadaşlar
bence faydalı olur bıze hos gelmıstır dıyelım
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri