REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
202 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: KAON TEAM TR SUPERSATFORUMDA SİZLERLE.Cevaplanmadık soru KALMAYACAK

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Nankörlük dizboyu saatlerle tpsyi izlerken anında gıkınız çıkmıyordu.Polsat cabo gelirken agaydık paşaydık da şimdi böyle mi oldu yazıklar olsun böyle düşünenlere.Evet kardeşim biz sizin gibilerin isteklerine yanıt vermek için varolmadık.Herkesib belirli amaçları ve belirli hedefleri var.Ayrıca bazı arkadaşlar kaon team forum forum gezmiş diyor.Hangi forumda gezmişiz acaba?Amacınız sırf laf olsun diye yazmaksa lütfen fikirlerinizi kendinize saklayın.
    Benim derdim değil siz CW izleyemiyomuşsunuz banane evimde ss2 var sizin gibi düşünseydim oturur izlerdim kingstonu veya thordaki digitvyi.
    Ve kimseye de tek kelime yardım etmezdim.Radiac 2yi ne çabalarla TR ye çevirdim de bugün hepiniz yazılımcı oldunuz başıma..?
    Şimdi emek veriyoruz karşılığında saygı bekliyoruz onu dahi çok görenler var.
    Çok açık ve net söylüyorum.
    Biz birileri mutlu olsun diye kurulmadık.Dün kurulmadık senelerdir varız.Sizler TPS algo değiştiğinde yazılımı bizden alıyordunuz.Polsat tvcabo Digital+ hep gittiğinde biz verdik.Bunları unutan ve bizi firma yerine koyup azarlamaya kalkışanlar varsa açsınlar bir tel firmaya cvp alsınlar.
    Bundan sonra tüm yazanlardan eleştiri yaparken yapıcı veya mantıklı eleştiriler bekliyorum.
    Saygılarımla
    AR/GE Club Administrator

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı irdetofun Nickli Üyeden Alıntı
    Nankörlük dizboyu saatlerle tpsyi izlerken anında gıkınız çıkmıyordu.Polsat cabo gelirken agaydık paşaydık da şimdi böyle mi oldu yazıklar olsun böyle düşünenlere.Evet kardeşim biz sizin gibilerin isteklerine yanıt vermek için varolmadık.Herkesib belirli amaçları ve belirli hedefleri var.Ayrıca bazı arkadaşlar kaon team forum forum gezmiş diyor.Hangi forumda gezmişiz acaba?Amacınız sırf laf olsun diye yazmaksa lütfen fikirlerinizi kendinize saklayın.
    Benim derdim değil siz CW izleyemiyomuşsunuz banane evimde ss2 var sizin gibi düşünseydim oturur izlerdim kingstonu veya thordaki digitvyi.
    Ve kimseye de tek kelime yardım etmezdim.Radiac 2yi ne çabalarla TR ye çevirdim de bugün hepiniz yazılımcı oldunuz başıma..?
    Şimdi emek veriyoruz karşılığında saygı bekliyoruz onu dahi çok görenler var.
    Çok açık ve net söylüyorum.
    Biz birileri mutlu olsun diye kurulmadık.Dün kurulmadık senelerdir varız.Sizler TPS algo değiştiğinde yazılımı bizden alıyordunuz.Polsat tvcabo Digital+ hep gittiğinde biz verdik.Bunları unutan ve bizi firma yerine koyup azarlamaya kalkışanlar varsa açsınlar bir tel firmaya cvp alsınlar.
    Bundan sonra tüm yazanlardan eleştiri yaparken yapıcı veya mantıklı eleştiriler bekliyorum.
    Saygılarımla
    AR/GE Club Administrator
    arkadaşım bende s dragon cihazla hepsini seydiyorum ama 12.01.a5 cşihazlara yazılım yok deniyor amaç yazılım verilsin niye verilmiyo var ama hep sorunlu deniyor vermek istenmiyorsa neden topicler açılıyor kapatın olay bitsin böyle bakıyoruz denince herkes takipte çözüm sizde ya var ya yok kimsede sizi vermediniz diye yargılayamaz çünkü böyle bir mecburuyetiniz yok herşey için teşekkürler elinize sağlık yardımlrınız için

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri