F.Bahçe’nin elenmesinin ardýndan Twitter’ýna yazdýðý aðýr mesaja Saatçi'den yanýt geldi.
F.Bahçe’nin Young Boys’a elenmesinin ardýndan Twitter’ýna “3 bin nüfuslu takýma elenme ******lýðý” yazan Fazýl Say’a, Ercan Saatçi’den aðýr yanýt geldi.
F.BAHÇE, sezonun en önemli maçlarýndan birini, Devler Ligi ön elemesinde Young Boys’la oynadý ve kaybetti.. Ve buna en aðýr eleþtiriyi, maçýn ertesinde ünlü virtüöz Fazýl Say yapmýþtý. Onun cümleleri yanda.. Bu sözlerin cevabý ise yine sanatçý ve F.Bahçeli olan Ercan Saatçi’den geldi.. Ýþte Saatçi’nin cümleleri:
“DEMOKRASÝ her bireyin özgürlüðünü yaþamasý olduðu kadar, baþkalarýnýn özgürlüðünü engellemekten de kaçýnmasýdýr.. Tamam Fazýl dünya çapýnda virtüöz.. Ama müzik dýþýndaki her konuda konuþmaya baþladý. Arabeskçilere ****** demesi de garabetti ama iþ F.Bahçe’ye gelince duvara tosladý.. Çünkü kendisinin 37 yýlda öðrenemediði üzere F.Bahçe farklý bir cumhuriyettir.. Bu kulübü ****** diye nitelendirmek de zavallýlýktýr.. F.Bahçeli geçinen Fazýl, 100. yýlda bu kulübe para karþýlýðý senfoni yazdýðýný unutmuþ galiba. Tuttuðu takýmdan 10 binlerce dolar istediðini de.. F.Bahçe onun takýmý deðil, müþterisi.. Günlük terminolojisinde ******tan baþka bir lafýn olmadýðýný düþünüyorum. Bence Fazýl artýk bu ******lýklarý býraksýn.
FAZIL SAY NE DEMÝÞTÝ?
F.BAHÇELÝ olduðu bilinen virtüöz Fazýl Say, Young Boys’a elenmenin ardýndan twitter’a aðýr cümleler yazmýþtý:
“BÝR haftadýr kendimi tutuyorum ama 37 yýldýr F.Bahçeliyim. 3 bin nüfuslu Ýsviçre köy takýmýna elenme ******lýðýndan utanýyorum” ifadelerini kullanýnca ortalýk karýþtý..

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri