REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Gökçek'ten yeni iddia

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Gökçek'ten yeni iddia

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ''Sayın Kılıçdaroğlu İstanbul Göztepe Hastanesi'nin bakım onarım işini bir firmaya ihale etti. 100 liraya verilmesi gereken işi 2 bin 187 liraya bir firmaya ihale etti. Kılıçdaroğlu'na çağrıda bulunuyorum; ya açıkla ya da ben açıklayayım. Bu kadar yüksek bir artışla hangi firmaya ihale ettin?" dedi.

TGRT Haber televizyonunda soruları yanıtlayan Gökçek, 2 gün önce Kılıçdaroğlu'nun havuzlu villasını ortaya çıkardığını anlatarak, Kılıçdaroğlu'nun fiziki olarak Gandi'ye benzediğini ifade etti. Kılıçdaroğlu'nun AK Parti iktidarını suçlayarak '1'e 5 satmayacaksın' sözlerini hatırlatarak kendisi hakkında yeni bir dosya ortaya çıkardığını belirten Gökçek, Kılıçdaroğlu'nun 1992 yılına SSK Genel Müdürü iken bir ihale yaptığını ihalede 100 liralık bir işi 2 bin 187 lira artışla ihale ettiğini iddia etti. Gökçek, ''Sayın Kılıçdaroğlu İstanbul Göztepe Hastanesi'nin bakım onarım işini bir firmaya ihale etti. 100 liraya verilmesi gereken işi 2 bin 187 liraya bir firmaya ihale etti. Kılıçdaroğlu'na çağrıda bulunuyorum ya açıkla ya da ben açıklayayım. Bu kadar yüksek bir artışla hangi firmaya ihale ettin? İnsanların gözlerinin içine baka baka yalan söyleme. İstanbul Okmeydanı Hastanesi'nin işini 5 yılda, Zonguldak hastanesini 7 yılda, Diyarbakır 5 ve Rize'de bulunan hastaneyi bitiremeden Sağlık Bakanlığı'na neden devrettin? Kazan dairesini onaramayan bir kişi nasıl olur da ül***i yönetmeye kalkabilir? Başbakan Erdoğan'ın davuluna vurduğun zaman gümbür gümbür ses geliyor, ancak Kılıçdaroğlu'nun davuluna vurduğun zaman teneke sesi geliyor. Başbakan ile meydanlarda aşık atmaya kalkıyor'' dedi.

"DELEGELERİN ÖNÜNDE LÜKS GİYİNİYOR, HALKIN KARŞISINA ÇIKINCA YIRTIK AYAKKABI"
    Kılıçdaroğlu'nun yetim hakkını yememesi konusunda beyanları olduğunu söyleyen Gökçek, Kılıçdaroğlu'nun 14 yaşında olan oğluna sahte belge düzenleyerek yetim hakkı yediğini ileri sürdü. ''Peki Sayın Kılıçdaroğlu bunu yapmak yetim hakkını yemek değil mi?'' diyen Gökçek, bununla ilgili elinde belgeler olduğunu ifade etti. Kılıçdaroğlu'nun SSK Genel Müdürü olduğunda SSK'nın kârlı durumda olduğunu dile getiren Gökçek, Kılıçdaroğlu'nun SSK'yı 1 katrilyon 111 trilyon zararla kapattığını iddia etti.

Gökçek sözlerini şöyle sürdürdü:
    ''AK Parti iktidara geldiğinde ekonomi 26. sıradaydı. Şu anda ne oldu? 17. sıraya yükseldik. 9 sıra birden yükseldi. Bütün dünya Türkiye'nin ekonomisini örnek alıyor. Enflasyon düştü. Ulaştırma Bakanlığı'nın yaptığı yatırım 64 katrilyon lira, Türkiye'de geçmişte hızlı tren mi vardı? Cumhuriyet tarihinde 6 bin kilometre otoyol yapılmış, AK Parti iktidarında 12 bin kilometre yol yapıldı. Kılıçdaroğlu delegelerin önünde lüks giyiniyor, ancak halkın karşısına çıkınca yırtık ayakkabı giyiyor.''

"GOOGLE AMCA SAYESİNDE ÖYLE ŞEYLER BULACAĞIM Kİ"
    Gökçek, kendisinin Ankara'da referandum konusunda bir anket yaptırdığını belirterek, 54.5 evet, yüzde 45.5 oyların ise hayır çıktığını söyledi. Referandum sonucunda tahmini olarak evet oyunu yüzde 55 ile 60 arasında bir sonuç beklediklerini kaydetti. Muhalefetin anayasa üzerinde tartışmadığını kaydeden Gökçek, BDP, MHP, PKK ve CHP'nin aynı saflarda yer aldığını iddia etti.

Gökçek, Kıçdaroğlu'nun havuzlu villası konusunda şu görüşlere yer verdi:
    ''Kılıçdaroğlu mal beyanını verirken havuzlu mu havuzsuz mu şeklinde beyanda bulunmadı. Milleti enayi yerine koyuyor. Bir kusurunu yalanla örtüyor. 2 gün içinde yaptığı açıklamalarla ikilime düştü. Kılıçdaroğlu, 'benim villam Başbakan'ın villası kadar etmez' diyor. Kendisi demedi mi havuzlu villalarda oturmayacağız diye. Ankara'da CHP'ye en çok oy havuzlu villaların çoğunlukta olduğu Çayyolu'nda bulunuyor. Bu zihniyete bakarsak Kılıçdaroğlu havuzlu villalarda oturanları zimmen hırsız ilan ediyor.
    Kılıçdaroğlu kriz geçiriyor, perişanlara oynuyor. Google amca ile öyle şeyler bulacağım ki, Gandi beni beklesin.''

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gökcekmi demiş bu idayı , helal olsun adama , herzaman doğrunun yanında kendisi çok dürüstür , hiç bir haram işde eli olmayan biridir, helal olsun , kendi ansiklopedileri var birde onları açsalar, 1500 adet evi 1 oda dolusu parası olan başka başkan varmıdır??
    yaptırdığı ankette ankara metrosunda olmuştur kesin olarak, elinde leptop gibi makinelerle dükan dükan dolastirmistir anketörleri, çünkü kendisi katıldığı her programdan sonra anket yaptıran biridir, izlediğiniz programın ertesi ankara metrosuna inin kızılaydaki kesin anketörleri göreceksiniz
    Konu gacvokem tarafından (12-08-2010 Saat 14:41 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Genel Başkanı İstifa Ettiği Gün 70 Milyon Önünde Başkan Adayı Kesinlikle Olmayacağım Diyen Bir Adam Ertesi Günü Başkan Adayı Olup Başkan Oluyorsa Bu Adamdan Bi Cacık Olmaz.

Şahsen CHP nin Başına Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül Geçmiş Olsaydı Daha Farklı Olurdu.Ama Kılıçdaroğlunun Kukla Olduğunu Bu Memlekette 10 yaşından 100 yaşına Kadar Kime Sorarsan Sor Söylerler....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gökçekmi iddada bulunmuş..hadi canım...insan biraz utanır....eeee kolayı var yine çıkısınlar tv ye ama bu sefer tayyip erdoğanla...gökçek ağzının payını aldı...yenilen doymazmış...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gökçek önce kendi evinin önünü süpürsünde sonra başakalarının işine burnunu soksunn kendisini ak kaşıkmı sanıyor yoksa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kuklamı değilmi seçimde göreceğiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 Haksız haksızdır.

S.A.O zamanki parayla 100 tlye yapılacak bir işi 2.187 tl ye yandaşlarına veriyor siz bu konuda fikir ifade etmiyorsunuz, bu haksızlığı yorumlamıyorsunuz, haksızlığı meydana çıkaran Gökçek'i suçluyorsunuz.yani hırsızın hiçmi suçu yok demişya evi soyulan.gözler kör,kulakların sağır olduğu bir memlekette yaşıyoruz,benim hırsızım senin hırsızın iyi.ALLAH sonumuzu hayretsin.HA havuzlu villa ne oldu,yüzmeye bizide davet eder her halde,bunuda Gökçek çıkartmıştı,evet seçimden sonra hep beraber havuzlu villam yok dediği havuzlu villasına yüzmeye gideriz.bakalım daha neler çıkacak,gün ola harman ola.Not:artık mitinglerinde havuzlu villalarda bahsetmiyor.yakında haksız ihalelerden de bahsetmeyecektir anlaşılan.giyim kuşam işini hiç hatırladığı gibi,hani 845 tllik ayakkabı giydiği ortaya çıkınca yırtık ayakkabıda giyemiyor garribim.AEO.
    Konu hilalyıldız tarafından (12-08-2010 Saat 20:55 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kılıçdaroğlu'nu şoke eden pankart - Foto
    Kılıçdaroğlu'nun mitinginde 'havuzlu villa' pankartı gerginliğe neden oldu.

S.A.
    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nunAnkaraElmadağ'daki mitinginde gerginlik yaşandı. Kılıçdaroğlu'nun konuşma yaptığı meydandaki bir binaya 'Bize de halk tipi havuzlu villa yaptırsana' pankartı asıldı. Pankartı gören CHP'li gençler binaya koşarak pankartı asanları bulmak istedi. Çevik Kuvvet polisi araya girerek olayları yatıştırmaya çalıştı. Ankara'nın Elmadağ ilçesinde referanduma 'hayır' mitinglerini sürdüren Kılıçdaroğlu konuşmasındaAK Partive Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yüklendi. Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının bittiği anda ise bir binaya asılan 'Bize de halk tipi havuzlu villa yaptırsana' yazılı pankart asıldı. CHP'liler, pankartı asanlara tehditler savururken, çıkan gerginliği polis yatıştırdı.AEO.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri