[B]Arkadaþlar Baff HD 2000 ile Ýlgili Yazýlým , Kanal Listesi , Vb.Herþeyi Bu Konu Ýçinde Paylaþabiliriz.
![]()
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
[B]Arkadaþlar Baff HD 2000 ile Ýlgili Yazýlým , Kanal Listesi , Vb.Herþeyi Bu Konu Ýçinde Paylaþabiliriz.
![]()
Konu Efe Takmaz tarafýndan (03-09-2010 Saat 17:09 ) deðiþtirilmiþtir.
cccam bu cihazda çalýþýyormu?
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
Ýþte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
ds takýlýyor bende sende nasýl sorun yok
yok ustam ben kullandýndým bu baff cihazý 2 ay zor dayandým çok sorunlu bi cihaz donma felan yapýyor sürekli sonra fiþi çekmek zorunda kalýyorum çekip taktýðýmda açýlmýyor bunun gibi pek çok sorunu var en son yazýlýmlarýný bile yükledim pek bi faydasý olmadý gittim dreambox- 800 hd pvr aldým bundan kat kat daha iyi sorunsuz..
bu cihazdan yeni aldým þu an dendemeler yapýyorum tecrübelerimi sizler paylaþýrým...
yumatu üretiyo bu cihazý.YUMATU HD ile ayný cihaz.Kaç yazýlým çýktý hala hd veya þifreli sd kanallarda donma mozaiklenmeler devam ediyor.bence cihazlarý geri toplasýnlar paralarýný milletin geri versinler bir þeyin düzeleceði yok
Arkadaþlar Ben Forumda Bu Cihaz Ýçin Açýlmýþ Bir Konu Ýçerik Olmadýðýný Gördüm Ve Böyle Bir Konu Açmaya Bu Cihazdan Kullananlarýn Ýhtiyacý Olan Programlarý Paylaþmaya Çalýþtým.Takýlma Mozaiklenme Olabilir Kimi Memnundur Kimi Deðildir Orasýný Ben Bilemem.Konu Açýk Bu Cihazdan Olanlar Görüþlerini Fikirlerini Eksilerini Ve Artýlarýný Ýleride Bu Cihazdan Alacak Yada Almayý Düþünen Arkadaþlara Kýlavuzluk Ederek Belirtebilirler.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri