Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arasý

Konu: Marsilya baþkaný açýkladý!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Marsilya baþkaný açýkladý!

Marsilya Baþkaný Jean Claude Dassier, yaptýðý açýklamada, Hatem Ben Arfa’nýn Newcastle’a gidemeyeceðini söylerken F.Bahçelilere de müjdeyi verdi.

Baþkan yaptýðý açýklamada, "Hatem bizimle kalacak. Kiralýk vermeyi düþünmüyoruz. Hele ki Niang'ýn F.Bahçe'ye gittiði þu dönemde!" açýklamasýnda bulundu. Fransýz Baþkan, Ben Arfa'yý isteyen Newcastle'a mesaj gönderdi ve futbolcunun peþini býrakmasýný istedi.

Niang istifa ettirirBu arada Fransýz AFP ajansý yaptýðý bir deðerlendirmede, Marsilya'nýn bu sezon transferde sadece Ýspanyol sað bek Azpilicueta'yý aldýðýný, Deschamps'ýn istemesine raðmen orta sahaya ve forvete takviye yapýlamadýðýný yazdý. Marsilya'nýn Fabiano'yu istediði fakat Sambacýnýn üç yýl için istediði astronomik rakamýn Marsilya tarafýndan karþýlanamayacaðý iddia edildi.

Bu arada Ben Arfa'nýn idmanlarý boykot etmesi, Niang'ýn gitmek istemesi Deschamps ile Dassier'in arasýný açýyor. Dassier'in, Ben Arfa ve Niang'ýn gitmesine izin vermesi Deschamps'ýn görevi býrakmasý anlamýna gelir denildi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Nihayet transfer sonuçlandý Fenerbahçemize hayýrlý olsun Niang artýk Fenerbahçeli..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri