sapla samanı hep karıştıryorsunuz.

Bu karıştıranlar da sözde diyorum ya aşırı islamıyetçi yada aşırı kemalist diye geçine laikçiler.

Bu ülkede İslam dini ile Atatürkun devrimlerini biribirine zıt düşmesini sağlayanlarda siyaset partileridir. İnsanların inançları ve görüşleri ile kullanıyorlar.

İlk önce Atattürk ün devrimlerınden bahsetmek istiyorum. atatürk harf inkılabını yaparken acaba içine neden X ve W harflerini koymadı bunun bir sebebi Kuran-ı Kerimdir.

Kıyafet ınkılabi yaparken neden ilk olarak mayo bikini yada askılı mını etek gibi kıyafetleri yada acık dekoltelı kıyafetleri bu ınkılaba sokmadı.

Neden camileri kapamadı neden herkezin dinine saygı duydy.

Annelerimizin bacılarımızın başı acık veya kapalı olması ile ilgili hiç bir şekilde bır kural yok.

Gelelim İslamiyete. İslamda hiç bir zaman zorlama yoktur ama İslam dinini seçiyorsan bu dinin de kuralları var. Bu kurallara uyarsın yada uymazsın bu bu dini seçip benımseyenı bağlar. Şeriat cok ayrı bir yaşam biçimi ve bu biçimi islam dini ile özdeşleştirmek doğru değildir. İslam dinin kuralları bellidir.

Şeriatt taki kurallar ın çoğu insanlar tarafından alındığı için islam dini ile özdeşleştirmek çok yanlıştır.

Şimdi gelelim bizi kullananlara. Cemaatler kemalistler laikler.

Ya şöle bakıyorumda bu cemaatçiler miş kemalistler miş laikçilermiş şöle dıştan bakın bunların hepsi kendi kurallarını koymuşlar kendılerını resmen hapsetmişler sanki bir hapishane içinde sadece kendilerinden olan insanlarla konuşuolar paylaşıolar.

sonrada bunlar türkiyede aydın olarak böyle abuk subuk yazıolar. bende soruyorum sen kımsın ya sen daha cemaatçi ile yada kemalistle aynı masaya oturup kavga etmeden insan gibi konuşamıon kendi içinden olmayanı kabul etmıon bencıl bir hayat yaşıon. Bunların hiç bir Ne islamıyetle nede atatürkçülükle alakası yok.

İyi bir türk vatandaşı Dini İslam olan Atatürkün armağan etttiği bu ülkenin değerini bilen cemaatçisi laikçisi zencisi çinlisi arabı amerikalısı yunanalısı bulgarı ilede çok rahat oturup konuşabilmeli iletişime geçebilmelidir.

Yazıkki bu ülkede kendilerini aydın zanneden yazarla bizlere at gözlüğü takmaya calıştırıolar ama zatek kendileri at gözlüğü takıolar.

Onun için böle yazıları ben takmıom.Atatürk islal dinine verdiği önem ilk önce camilerimizden anlaşılmaktadır.