Spor Toto Süper Lig'in ilk hafta maçýnda Beþiktaþ'ý aðýrlayan Bucaspor'da, 75. dakikada kýrmýzý kart gören Ediz, hakem Barýþ Þimþek'in kendisine "Çýk lan dýþarý" dediðini iddia etti.
-.. demezde dediysede iyi demiiþ sen futbolcumun kasap mýsýn bellideðilferrarýnýnde ümüðünü sýktýn !
Vatan'ýn haberine göre; Spor Toto Süper Lig'in ilk hafta maçýnda Beþiktaþ'ý aðýrlayan Bucaspor'da, 75. dakikada kýrmýzý kart gören Ediz, hakem Barýþ Þimþek'in kendisine "Çýk lan dýþarý" dediðini iddia etti.
Gole giden genç Necip Uysal'ýn kafasýna uçarak tekme atan Ediz, direkt kýrmýzý kartla oyundan atýlýrken, maç sonu "Biz hakemlere saygý gösteriyoruz. Tamam, kýrmýzýya lafým yok. Ama hakemin bana 'Çýk lan dýþarý' demesi ayýp. Bu kötü Beþiktaþ'tan en az 1 puan almalýydýk. Maç içinde kendimizi hamamda gibi hissettik. Kimse merak etmesin. Bucaspor'u Süper Lig'de çok iyi yerlere getireceðiz" ifadelerini kullandý.
Beþiktaþ'ýn dün sahadaki en çalýþkan isimlerinden olan Necip Uysal ise, yýldýz oyuncularla oynamanýn çok güzel bir duygu olduðunu söylerken, "Ýlk 11'e girmem hocamýn takdiri. Ýdmanlarda iyi çalýþtýðýma inanýyorum. Guti ve Quaresma ile anlaþmakta zorluk çekmiyoruz. Þu an için fazla iyi olduðumu düþünmüyorum ve çok çalýþýp üstüne katmaya çalýþýyorum" dedi.
Bucaspor Teknik Direktörü Bülent Uygun da oyuncularýnýn ellerinden gelini yaptýklarýný söyledi. Uygun, "Beþiktaþ'ýn arkaya atýlan toplarýný çalýþmamýza raðmen 2. yarý baþlar baþlamaz gol oldu. Bu takýmýn birbirini tanýmamasýndan. 10 kiþi kaldýk ama birçok þey baþarmaya çalýþtýk. Ýyi mücadele ettik, mutluyum" dedi.

Teþekkur:
Beðeni:
Beþiktaþ maçýnda þok iddia!

Yer imleri