Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arasý

Konu: digitürk daðýtýcý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart digitürk daðýtýcý

arkadaþlar digitürk çanaðýndan tek kablo aþaðýya kadar geliyor burada evin 5 adasýna yayýn vermek için 1 giriþ 6 çýkýþlý splitter kullanýlmýþ splitterin baðlý bulunduðu yerden tüm çýkýþlardan yayýn alýyorum odalarýn kablolarýný baðlayýnca odalarda yayýn alamýyorum her odaya direk baðlayýnca yayýn var
    splitter baglantýsý yaptýðýmda yayýn alamýyorum bu sorunu nasýl çözebilirim yardýmcý olabilirmisiniz...
    Bana Ümit Baðlama Ben Topraða Sözlüyüm....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

splitterin bozuk olmasýn bende 1 giriþ 8 çýkýþýný kullandým 6 odaya daðýttým ama sorun yaþamadým gayet iyi gösteriyor.Biliyorsunuz þuandaki kullanýlan hertürlü ürün çin yapýmý yenisi bile bozuk çýkabiliyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kellebekir Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    splitterin bozuk olmasýn bende 1 giriþ 8 çýkýþýný kullandým 6 odaya daðýttým ama sorun yaþamadým gayet iyi gösteriyor.Biliyorsunuz þuandaki kullanýlan hertürlü ürün çin yapýmý yenisi bile bozuk çýkabiliyor.
    odalara daðýtmadan önce deniyorum splitter saðlam hocam damdan gelen kabloyu tek tek her odaya birebir (doðrudan)baðladým'da yayýn alýyorum fakat splitteri baðladýðýmda hiç biþey yok cihazda lnb voltajýný bile göstermiyor.....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kaptan-8 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    odalara daðýtmadan önce deniyorum splitter saðlam hocam damdan gelen kabloyu tek tek her odaya birebir (doðrudan)baðladým'da yayýn alýyorum fakat splitteri baðladýðýmda hiç biþey yok cihazda lnb voltajýný bile göstermiyor.....
    Splitter'ýn çýkýþlarýný tek tek(1. çýkýþý 1. odaya baðla kontrol et. 2. çýkýþý 2. odaya baðla kontrol et gibi) odalara baðlayarak kontrol ettinmi hocam? Kablolarýn hepsi ayný anda baðlý iken Splitter kötü kablo empedansýndan dolayý yüke binip çýkýþ vermeyebilir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý gungor1976 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Splitter'ýn çýkýþlarýný tek tek(1. çýkýþý 1. odaya baðla kontrol et. 2. çýkýþý 2. odaya baðla kontrol et gibi) odalara baðlayarak kontrol ettinmi hocam? Kablolarýn hepsi ayný anda baðlý iken Splitter kötü kablo empedansýndan dolayý yüke binip çýkýþ vermeyebilir.
    hocam kablolarý ben çekmedim ama söylediklerinde haklý olabilirsin yarýn deneyeceðim teþekkür ederim..yalnýz diðer odalar'da henüz cihaz baðlý deðil sadece þimdilik 1 oda'da baðlý
    Konu kaptan-8 tarafýndan (17-08-2010 Saat 01:47 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: eksik yazým

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri