REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Merkezi Sistem Yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Failed Sm Merkezi Sistem Yardım

Evimde merkezi sistem olduğundan dolayı çatıdan tek kablo geliyor. Diseqc kullanarak 2 uydu cihazını 2 ayrı televizyonda çalıştırmak istiyorum. Bugün dreambox 500 s almaya gittigimde uydu satıcısı çatıdan bir anten kablosu daha çekmem gerektigini söyledi.

Kablo çekmeden 2 uyduyu aynı anda aktif olarak kullana bileceğim bir sistem varmıdır veya görüntü kirliliği yapmadan kura bileceğim çanak sistemi ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yolcuu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Evimde merkezi sistem olduğundan dolayı çatıdan tek kablo geliyor. Diseqc kullanarak 2 uydu cihazını 2 ayrı televizyonda çalıştırmak istiyorum. Bugün dreambox 500 s almaya gittigimde uydu satıcısı çatıdan bir anten kablosu daha çekmem gerektigini söyledi.

Kablo çekmeden 2 uyduyu aynı anda aktif olarak kullana bileceğim bir sistem varmıdır veya görüntü kirliliği yapmadan kura bileceğim çanak sistemi ?
    Tek hat kablo üzerinden dağıtım yaparak iki uydu cihazını çalıştıramazsın. Polarizasyon voltajları çakışır (H/18v, V/13V ) ancak digitürk gibi aynı polarizasyondaki paket yayınlar olduğu için kullanılabilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilgi için teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bizde merkezi antan var turksat,horbird ve eutelsat digitürk uydus var.dream 500 svar bende eutelsat da kanalların bazılarında sinyal 86,87 deyken diğerlerin sürekli düşüyor,sistemi yapan ustaya sorduğumda lnb ayaraları düşür ve ya yükselt dedi düzelir dedi yaptım ama değişmedi 12650 12650 lnb ayarları.bilen varsa ustatla şimdiden tşkler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bendede aynı sorun var yeni ortak sistem kuruldu eutelsat ta sorun aynı hv-4 lnb takmışlar bu lnb ayarları nasıl olmalı yardımcı olursanız sevinirim tşk

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri