Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: VCD. CD dönmeme sorunu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart VCD. CD dönmeme sorunu

Merhaba arkadaşlar elimde bir bozuk olan vcd var onu ben kısmen tamir ettim yalnız bir sorunu kaldı sorun şuki vcd cd. okumaya geldiyinde azıcık dönüp duruyor sonra yine dönüp dönüp duruyor göz motorrunu değiştim olmadı gözün hassasiyetini biraz daha açtım olmadı besleme voltajları sağlam yalnız vcd'de olan karttan olmadığı için deneme şasım olmadı acaba bu sorun nerden kaynaklanıyor teşekkürler
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yanlış anlama ama bukadar uğraşmaya değermi yenisi kaç tl kaldı ki şimdi dvd ler bile ucuzlamış durumda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhaba arkadaşlar elimde bir bozuk olan vcd var onu ben kısmen tamir ettim yalnız bir sorunu kaldı sorun şuki vcd cd. okumaya geldiyinde azıcık dönüp duruyor sonra yine dönüp dönüp duruyor göz motorrunu değiştim olmadı gözün hassasiyetini biraz daha açtım olmadı besleme voltajları sağlam yalnız vcd'de olan karttan olmadığı için deneme şasım olmadı acaba bu sorun nerden kaynaklanıyor teşekkürler
    gözü denedinizmi gözde arızalı olabilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence filmi gitmişş filmi degiştirp deneseniz olur mu? ayrıca cd yokken vcdyi açın gözü karartıp lazer ışıgının gelip gelmedigini kontrol edin eger geliyosa göz saglam gelmiyosa degiştirmeniz lazımdır..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yargıç_1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gözü denedinizmi gözde arızalı olabilir
    ilgine teşekkürler arkadaşım ama Başka göz denedim olmadı malesef
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Özgür Erge Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bence filmi gitmişş filmi degiştirp deneseniz olur mu? ayrıca cd yokken vcdyi açın gözü karartıp lazer ışıgının gelip gelmedigini kontrol edin eger geliyosa göz saglam gelmiyosa degiştirmeniz lazımdır..
    öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim Başka cd denedim yine dönmedi kesik kesik dönüp duruyor cdyi çıkarıp göze voltaj gelip gelmediyini kontrol ettim evet voltaj geliyor yanii gözde lazer var ama ne hikmetse cd kesik kesik dönüyor
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vcd olmuştur arkadaşlar karta sorun vardı besleme kartında değilde ana kartta 2 condensetör değiştim oldu hani soketler varya onların hemen bitişiğindeki 2 con. değişti ve vcd çalışmaya başladı ilgili olan arkadaşlara teşekkürler
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sorunu halletmenize sevindim..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mesajınızı henüz yeni gördüm ilginize çok teşekkürler ederim saygılarımla aliharbiye
    LEBEN ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri