Cihazi yeni aldim test ettim mükemmel bi cihaz diseq motor desteği yok ama zaten diseq i cihaza bağladiğin zaman kendin elle çevirebiliyosun buda okadar önemli değil diğer bütün özellikleriyle harika bi cihaz
Cihazi yeni aldim test ettim mükemmel bi cihaz diseq motor desteği yok ama zaten diseq i cihaza bağladiğin zaman kendin elle çevirebiliyosun buda okadar önemli değil diğer bütün özellikleriyle harika bi cihaz
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Hayırlı olsun kardeş.güle güle kullan. bütün teknik özelliklerini, Nereden,kaç liraya satın aldığını forumdakilerle paylaşırmısın?
sağol gungör abi cihazın kendi özelliklerini hemen yazmadım test edip kendim özelliklerini birebir gördükten sonra herkesle paylaşacağım ayrıca cihazı umarım reklam yapmış macıyla değil formumuzunda sponsorlarından olan ÖZEN UYDU UYDU STOREDEN 320 TLYE ALDIM
Menüden detaylı ve net bir şekilde resimler çekip foruma ekleyebilir misiniz acaba? Ayrıca üretici hakkında bir bilginiz var mı? ve Frekansları bir program yardımıyla yükleniyor olması lazım bu programı nereden temin ediyoruz cd mi var?
dün cihazı test ettim ve kurulum yaptım çok ii şekilde verim aldım kurduğum uydu hellesat 39 derece türksata yakın bi uydu türksatla frekanslarda aynı olanlar olmasına rağmen mükemmel sonuç aldım cihaz türk malı yeni üretilen bi cihaz tp leri elle rahatlıkla değiştirebiliyosunuz 32 uydu her uyduda 16 tp yani frekans var otamatik uydu bulucu spekturum ayarı lnb kalite uyduduyu bulduğunda kilit özelliği sesli uyarı ile bulduğun uydunun ilk 5 frekansını aynı anda görebilme gibi özellikleri var ayrıca ayarlar bölümünden ekran rengi kontrast ayarı sesli uyarı açıp kapama pil durumuna bakabilme gibi özellikleride mevcut cihazın resimlerinide en kısa zamanda çekip formda paylaşacağım
yetkili servisi ist bulda zaten cihazı ilk aldığımda bataryanın şarjının nasıl olacağı içindeki kendi şarjının bitip ondan sonramı şarj edileceği hakkında bilgi aldım ilgilendiler cihazın 2 yıl garantisi var ayrıca çoğu cihazların kabla yani konnektör girişleri altta bu sıkıntı yaratıyodu bu cihazda konnektör girişi üstte buda + bir avantaj bence
birtanede ben alsam iyi olacak dama inip cikmaktan 37 tv recevier uzatma kablosu cekmekten bıktım umarım iyi bir clhazdir uydu storedan daha once alısverıs yapmıstım.
Arkadasım bu cıhazın pıl durumu cok onemlı.Gun ıcınde en az 10 montaj a yetebılecekmı.Pıllerı ıyı ıse alınır. Bıktım artık bu magıc fınder den. Özellık olarak gercı herseyı ıle aynı ama pıller onemlı....OK denılıyorsa almaya taraftarım.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri