kadının suçu nedir diyecektim ki internetten buldum....
"“20:30” adlı programa çıkan Sakine, Norveç’e sığınan avukatı Muhammed Mustafa’yı da kendi davası üzerinden reklam yapmakla suçladı ve aslında Mustafa ile hiç karşılaşmadığını söyledi.
Titrek bir sesle, Azeri Farsçasıyla konuşan ve konuşmasına seslendirme yapılan Sakine, kocasının cinayetinde suç ortağı olduğunu ve kocasının kuzeniyle evlilik dışı ilişki yaşadığını açıkladı.
Sakine kocasının cinayetini şu sözlerle anlattı: “Adam hayatıma girdi, beni sözleriyle kandırdı, ‘Kocanı öldürelim, çok kötü bir kocan var. Ben sana bakarım’ dedi. Kocamın kuzeniydi. Daha sonra hapse girdiğimde, adamın sabıkalı olduğunu öğrendim. Kocamı öldürmemiz gerektiğini söylediğinde ona inanmamıştım. Şaka yaptığını, aklının başında olmadığını düşündüm.” Sakine’nin avukatı Houtan Kian ise söyleşiden iki gün önce Sakine’ye işkence edildiğini, Sakine’nin bu açıklamaları “hayatını kurtarmak” için yaptığını söyledi. Sakine’nin Norveç’te sığınma hakkı verilen avukatı Muhammed Mustafa ise, televizyon programının istihbarat servislerince kontrol edildiğini söyledi."
Bu çağda böyle ceza barbarlık...çağdışı..geri kafalılık...
ee bu çağda kasıtlı adam öldürmek nedir? zina yaptığı kişi ile anlaşıp kocasını öldürmek nedir? çağdaşlıkmı? hmmm? hadi söyleyiniz...nedir?
ilk haberi okuyunca "ah..vah...kadıncağın bu yaşta asılacak...inşallah aracılar ipten alır" diye içimizden geçiriyoruz...(bende böyle düşünmüştüm...) ama mesele yi irdeleyince öldürüleninde (mazlumun) hakkını vermek lazım... madem istemiyorsun boşan...madem aldatıcaksın boşan...öldürmenin alemi ne? bence...
selametle...
Yer imleri