REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Neyin Hatırına..."Devletle anlaştık"

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Neyin Hatırına..."Devletle anlaştık"

'Devletle anlaştık ateşkes yaptık'
    Terör örgütü PKK'nın liderlerinden Murat Karayılan, "tek taraflı ateşkes" kararının Devlet ile Öcalan arasında sağlanan temaslar sonucu alındığını ileri sürdü. Karayılan, "Talep üzerine önderliğimiz yeniden devreye girip hareketimize mesaj gönderdi" dedi.

Fırat Haber Ajansı'na örgütün 13 Ağustos'ta ilan ettiği 'eylemsizlik' kararını değerlendiren Karayılan, ateşkesin devlet içerisinden bazı yetkililerin terörist Abdullah Öcalan'la sağlanan temasların ardından geliştiğini ileri sürdü. Karayılan, iddiasını şöyle gerekçelendirdi:

"Artık açıklanmasında bir sakınca görmediğimiz diğer önemli bir gelişme de devletin, önderliğimizle geliştirdiği diyalog temelinde ateşkes talebinde bulunmasıdır. Aslında önderliğimiz aradan çekilmişti ancak, talep üzerine yeniden devreye girerek, çağrıları ve devletten doğru gelen istemi de dikkate alarak, bir kez daha barışa şans tanınması için hareketimize bir mesaj gönderdi."
    (Milliyet)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

madem anlaşacaklardı bu zamana kadar ne beklediler binlerce mehmetcik şehit olmazdı dostum neresinden baksan bazı pazarlıkların döndüğü bir dünyayı gözler önüne seriyor refarandumda btp ve pkk sempatizanlarını yanına almak isteyen hükümet madem gerçekten barış yaptırmaya gücleri vardı daha önce neden bu katillere silah bıraktırmadılar,da bu kadar şehit verilmesini beklediler yani bir refarandum (((evet))) şehitlerimizden dahamı önemli idi diye insanın sorası geliyor saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 31

üstad yazın için teşekkür etmeyi kendime borç bilirim eline emeğine sağlık:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya PKK nın yaptığı acıklamaya ınanıyorsanız o zaman kurdıstana da ınayor gibi olursunuz.

Bunlar yıpratma. Bunun yapılması demek bu izlenımı yaratarak HAYIRDA HAYIR var söylemını gerçekleştirmek yada eveti gerçekleştirmek istıyorlar.

Burda bu referandumu geçelim yenı anayasanın maddelerınıde geçelım bu oylamada BDP ve PKK nın tek derdi var EVET yada HAYIR cıkması değil. asıl amaç mesela HAYIR yuzde 70 le yada EVET ın yuzde 70 le cıkmamasını sağlamak . Yanı ülkede çoğunluk kararını kırmak. Az ara ile alınan bır sonuç en cok bunların işine yarıyacak çünkü ül***ı resmen ıkıye bölmüş olacaklar.

Ne demişler keskın sirke küpüne zarar bu gibi durumlarda olayları çok iyi analız etmek gerekir. Yoksa pimi çekilmiş bomba elinde patlar.

Bu ve bunun gibi eylemler olacak sanmayın kı PKK baskınları anlaşma ile kesildi. Bunlar sıtratejık ve psıkolojık oyunlar. Baskınlar için hem ınsan hemde maddi guç lazım. Eğer maddi guç azalırsa psıkolojık olarak bölmeye calışıyorlar.

Türk halkı olarak çok iyi analız etmelıyız. TV lerde bangır bangır bağıran siyasetçiler sadece ve sadece ceplerini düşünüyorlar.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya PKK nın yaptığı acıklamaya ınanıyorsanız o zaman kurdıstana da ınayor gibi olursunuz.

Bunlar yıpratma. Bunun yapılması demek bu izlenımı yaratarak HAYIRDA HAYIR var söylemını gerçekleştirmek yada eveti gerçekleştirmek istıyorlar.

Burda bu referandumu geçelim yenı anayasanın maddelerınıde geçelım bu oylamada BDP ve PKK nın tek derdi var EVET yada HAYIR cıkması değil. asıl amaç mesela HAYIR yuzde 70 le yada EVET ın yuzde 70 le cıkmamasını sağlamak . Yanı ülkede çoğunluk kararını kırmak. Az ara ile alınan bır sonuç en cok bunların işine yarıyacak çünkü ül***ı resmen ıkıye bölmüş olacaklar.

Ne demişler keskın sirke küpüne zarar bu gibi durumlarda olayları çok iyi analız etmek gerekir. Yoksa pimi çekilmiş bomba elinde patlar.

Bu ve bunun gibi eylemler olacak sanmayın kı PKK baskınları anlaşma ile kesildi. Bunlar sıtratejık ve psıkolojık oyunlar. Baskınlar için hem ınsan hemde maddi guç lazım. Eğer maddi guç azalırsa psıkolojık olarak bölmeye calışıyorlar.

Türk halkı olarak çok iyi analız etmelıyız. TV lerde bangır bangır bağıran siyasetçiler sadece ve sadece ceplerini düşünüyorlar.
    üstad fikirlerine anen katılıyorum ama karayılan denen kasap bugün canlı yayında hükümetle antlaşma yaptıklarını bizzat kendi canlı yayında açıkladı hatta bizzat önder dedikleri cani apo imralıdan devreye girdiğini bugün NTV canlı yayında haber olarak verildi bende sizin gibi asılsız olsun bu haber diye umut ediyordum ama ne yazıkki gerçek allah sonumuzu hayreylesin allah kötülere fırsat vermesin diyelim bekleyip görelim saygılarımla:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

peki o zaman Habur gerçek değilmiydi? pkklıların orada karşılanıp serbest bırakılmaları gerçek değilmiydi? orada yapılanların hükümetle;terörisbaşının anlaştıklarının en güzel delilidir.aynı şimdiki gibi;hükümet bdp den evet oyu alabilmek için yine görüşmelere başlamış.
    zaten 13 eylül sabahı g.doğudan çıkacak oylara baktığımızda evet veya hayır dedikleri belli olacak.merak etmeyelim;herşey ortaya çıkar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sensi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    üstad yazın için teşekkür etmeyi kendime borç bilirim eline emeğine sağlık:45:
    bende teşekkür ederim dostum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sensi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    üstad fikirlerine anen katılıyorum ama karayılan denen kasap bugün canlı yayında hükümetle antlaşma yaptıklarını bizzat kendi canlı yayında açıkladı hatta bizzat önder dedikleri cani apo imralıdan devreye girdiğini bugün NTV canlı yayında haber olarak verildi bende sizin gibi asılsız olsun bu haber diye umut ediyordum ama ne yazıkki gerçek allah sonumuzu hayreylesin allah kötülere fırsat vermesin diyelim bekleyip görelim saygılarımla:49:

neyi gerçek anlayamadım.

Ben şahsım adına karayılan denen ucubenın tek cumlesıne bıle ınanmam ve tanımam. Sen o ucubenın dediğine inanıyorsan demekki onun diğer deiklerine kurdıstana ve bayraklarınada ınanıyor durumuna düşersin.

Bu ülkede PKK geçmiş yıllarda MuHalefet tarafından ve bazı kurumlar tarafından Hukumet yıkmak için kullanıldı. Her sene seçim yapılması sağlandı halk olarak seçim telaşı zam telaşı vaaadlerle hep uyutulduk.

Şu anda bu ülkenın siyaseti yanlış yada doğru olabilir ama bir istikrarı var IMF denen kan emıcıye bağlı olmadan cok zorda olsa yuruyen ve mılım mılımde olsa yuruyeb bır ekonomısı var. Paramız artık dolar yada euro karşsında ezılmıyor. eskıden neydi ya altı ust 1 dolar almak için mılyon verıyorduk. her sene bır para bırımı tedavulden kalkıyordu. Bu ül***ı o gunlere geri getirmek istıyorlar.

Aslında şu anda kurdıstan hıkaye yapılmak ıstenen yıne eskı gunlerde olduğu gıbı iç anadolu sınırlarına kadar devleti sokmamak ve edirneden giren uyuşturucu ve silah ve diğer kaçak eşya ve ınsanların geçişlerını sağlamak nasıl tansu çiller zamanında bazı kaçak mallar turkye uzerınde escorlarla geçirilmesine izin verildiyse şimdide yapılmak istenılen o.

Türkiye uzerınden doğal gaz geçiyor petrol geçiyor elektirık geçiyor akarsularımızdan yararlananlardan bedelini alıyoruz ama 12 yıl önce bakın hepsi beleşti. o gunler geri gelsın ortada ne kurdıstanı kalır nede baska bişi ne de özerklik.

Şu an doğuda develet nerdeyse her yerde bundan çok rahatsız olan var özellikle uyuşturucu baronları.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

masal masal masal....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

volkan üstad zaman herşeyin ilacıdır umalım,ki biz yanılalım herşeye ekonomi ve para yönünden bakarsak bazı tarihi değerlerimizi kaybederiz ortadoğu üzerine abd ve avrupa devletlerinin bir planı var adım adım uygulanıyor planın ilk sırasındaki ülke ırak idi bugün harita üzerinde 4 böldüler kuzeyde peşmergeler güneyde şiiler bağdat ve çevresinde arap sünniler türkmenlerin adı bile anılmıyor 2 :sıradaki ülke iran onun kaderi,de iç savaş ve kargaşa ortamı oluşturmak ve özgürlük ve nükleer silah bahanesi ile amerika müdahalesi ile parçalamak bölmek 3: sıradaki ülke suriye abd bu ülke için fırsat kollamada iranla yapılacak ilk savaşta suriye ilk hedef olacak 4 :sırada türkiye ırak,iran,suriyeden kopartılacak topraklardan sonra masa altlarında saklanan büyük kürdistan haritası adım adım kurulacak ve abd ortadoğu petrol bekciliğine israilden sonra bu gecekondu devleti kurmayı planlıyor esas hedef israilin büyük hayali olan fırat ve nil nehri arasında kalan toprakları ele geçirmek kutsal kitaplarında geçen vaadedilen topraklar bayraklarında 2 mavi çizgi bunu simgelemektedir biz bunları bilerek ve görerek sımsıkı birbirimize sarılmalı bu hevesleri boşa çıkarmalıyız tüm türkiye tek vücut olmalıyız referandumdan ne çıkarsa çıksın bu oyunlara karşı uyanık olmalıyız saygılarımla

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri