Alıntı sensi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
üstad fikirlerine anen katılıyorum ama karayılan denen kasap bugün canlı yayında hükümetle antlaşma yaptıklarını bizzat kendi canlı yayında açıkladı hatta bizzat önder dedikleri cani apo imralıdan devreye girdiğini bugün NTV canlı yayında haber olarak verildi bende sizin gibi asılsız olsun bu haber diye umut ediyordum ama ne yazıkki gerçek allah sonumuzu hayreylesin allah kötülere fırsat vermesin diyelim bekleyip görelim saygılarımla:49:

neyi gerçek anlayamadım.

Ben şahsım adına karayılan denen ucubenın tek cumlesıne bıle ınanmam ve tanımam. Sen o ucubenın dediğine inanıyorsan demekki onun diğer deiklerine kurdıstana ve bayraklarınada ınanıyor durumuna düşersin.

Bu ülkede PKK geçmiş yıllarda MuHalefet tarafından ve bazı kurumlar tarafından Hukumet yıkmak için kullanıldı. Her sene seçim yapılması sağlandı halk olarak seçim telaşı zam telaşı vaaadlerle hep uyutulduk.

Şu anda bu ülkenın siyaseti yanlış yada doğru olabilir ama bir istikrarı var IMF denen kan emıcıye bağlı olmadan cok zorda olsa yuruyen ve mılım mılımde olsa yuruyeb bır ekonomısı var. Paramız artık dolar yada euro karşsında ezılmıyor. eskıden neydi ya altı ust 1 dolar almak için mılyon verıyorduk. her sene bır para bırımı tedavulden kalkıyordu. Bu ül***ı o gunlere geri getirmek istıyorlar.

Aslında şu anda kurdıstan hıkaye yapılmak ıstenen yıne eskı gunlerde olduğu gıbı iç anadolu sınırlarına kadar devleti sokmamak ve edirneden giren uyuşturucu ve silah ve diğer kaçak eşya ve ınsanların geçişlerını sağlamak nasıl tansu çiller zamanında bazı kaçak mallar turkye uzerınde escorlarla geçirilmesine izin verildiyse şimdide yapılmak istenılen o.

Türkiye uzerınden doğal gaz geçiyor petrol geçiyor elektirık geçiyor akarsularımızdan yararlananlardan bedelini alıyoruz ama 12 yıl önce bakın hepsi beleşti. o gunler geri gelsın ortada ne kurdıstanı kalır nede baska bişi ne de özerklik.

Şu an doğuda develet nerdeyse her yerde bundan çok rahatsız olan var özellikle uyuşturucu baronları.