REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
17 sonuçtan 11 ile 17 arası

Konu: thor çöktü şimdi hangi uyduyu izlemeliyim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bayindir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar hellas ı redleni y6 ile izliye bilirmiyim selamlar
    Next süperplus larda açık hellassat softcam la. ama y6 aparatla denemek lazım sizde varmış deneyiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bende acemiyim bu uydu işlerinde yardımcı olursanız sevinirim. benimde uydum thora ayarlıydı. şimdi bu hellsata geçmek için çanağı çevirmek şart mı, o zaman uyduyu kuran teknik servisi çağıracağız değil mi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yukku Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bende acemiyim bu uydu işlerinde yardımcı olursanız sevinirim. benimde uydum thora ayarlıydı. şimdi bu hellsata geçmek için çanağı çevirmek şart mı, o zaman uyduyu kuran teknik servisi çağıracağız değil mi?
    tabıkı canagı cevıreceksın dostum.canagı cevırdıkten sonra cıhazına uygun yazılımı atacaksın ve ızlemeye baslayacaksın.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu 39 derecedeki uyduda belgesel kanalları var mı malum thor gitmiş

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı 12eylul10 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu 39 derecedeki uyduda belgesel kanalları var mı malum thor gitmiş
    evet var emu ile açılıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkür ederim servise haber verdim gelip ayarlayacaklar çanağı, güncel kanal listesi ve emuları nasıl bulacağım next fta usb 2000 için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Paket icinde Arena Sport 4 kanal var.izlenebiliryormu?Sunny receiver da bulsat paketi izlenilirmi?

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri