Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12
17 sonuçtan 11 ile 17 arasý

Konu: thor çöktü þimdi hangi uyduyu izlemeliyim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bayindir Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar hellas ý redleni y6 ile izliye bilirmiyim selamlar
    Next süperplus larda açýk hellassat softcam la. ama y6 aparatla denemek lazým sizde varmýþ deneyiniz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar bende acemiyim bu uydu iþlerinde yardýmcý olursanýz sevinirim. benimde uydum thora ayarlýydý. þimdi bu hellsata geçmek için çanaðý çevirmek þart mý, o zaman uyduyu kuran teknik servisi çaðýracaðýz deðil mi?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý yukku Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar bende acemiyim bu uydu iþlerinde yardýmcý olursanýz sevinirim. benimde uydum thora ayarlýydý. þimdi bu hellsata geçmek için çanaðý çevirmek þart mý, o zaman uyduyu kuran teknik servisi çaðýracaðýz deðil mi?
    tabýký canagý cevýreceksýn dostum.canagý cevýrdýkten sonra cýhazýna uygun yazýlýmý atacaksýn ve ýzlemeye baslayacaksýn.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu 39 derecedeki uyduda belgesel kanallarý var mý malum thor gitmiþ

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý 12eylul10 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bu 39 derecedeki uyduda belgesel kanallarý var mý malum thor gitmiþ
    evet var emu ile açýlýyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teþekkür ederim servise haber verdim gelip ayarlayacaklar çanaðý, güncel kanal listesi ve emularý nasýl bulacaðým next fta usb 2000 için

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Paket icinde Arena Sport 4 kanal var.izlenebiliryormu?Sunny receiver da bulsat paketi izlenilirmi?

Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri