REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: sözün bittiği yer

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon12 sözün bittiği yer

İftarda eşi ‘yemek yok’ deyince kendini astı
    DİYARBAKIR’ın Silvan İlçesi’nde seyyar satıcılık yapan evli ve 4 çocuk babası 40 yaşındaki Hacı Oruç, iftar açmak için geldiği evinde eşinin, “Yemek yapacak bir şey yoktu, yemek yok” demesi üzerine bunalıma girip, evin bir odasında kendini asarak canına kıydı.

Silvan’de geçimini el arabasıyla sebze ve meyve satarak sağlayan ve 2 odalı tek katlı evde ailesiyle yaşayan Hacı Oruç, 3 gün önce iftar vakti evine geldi. Eşi Edibe Oruç’a ne yemek yaptığını soran Oruç, “Yemek yapacak birşey yoktu. Yemek yok” yanıtını alınca üzülerek, evin bir odasına çekilip, kendisini tavana astı.

Şüphelenip odaya giren Edibe Oruç, eşini ipte asılı tavanda sallandığını görünce hemen müdahale etit ve ipi keserek onu indirdi. Hacı Oruç, yakınları tarafından kaldırıldığı Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hastanesi’nde yoğun bakımda tedaviye alındı ancak yapılan tüm müdahaleye rağmen dün akşam yaşamını yitirdi.

ÖNCE ÇOCUKLARINA SARILIP AĞLAMIŞ

Eşinin intihar etmesinin ardından 4 çocuğuyla ortada kalan 37 yaşındaki Edibe Oruç, büyük üzüntü yaşadı. Kürtçe konuşan Edibe Oruç, eşinin son günlerde para kazanamadığı için eve yiyecek alamadığını söyledi.
    Eşinin 3 gün önce iftar saatinde eve geldiğini ağlayarak anlatan Edibe Oruç şöyle dedi:

“İftar saatinde eşim eve geldi. Yemek yapacak hiç bir şey yoktu evde. Aç aç bekliyorduk. Eşim ne yemek yaptığımı sordu. Ben de ‘yemek yapacak bir şey yoktu, yemek yok’ dedim. Bunun üzerine çocuklara sarılıp bir süre ağladı. Çok üzüldüğünü anlamıştım. Sonra da arka odaya geçti. Ben de fazla üzmemek için yanına gitmedim. Ama odadan ses gelmeyince merak edip gidip baktım. Eşim kendini iple tavana asmıştı.”.

Hacı Oruç'un cenazesi, Silvan’ın Karabehlülbey Mezarlığı’nda toprağa verildi. 11 yıllık evli 4 çocuk babası Hacı Oruç’un ölümüyle ilgili savcılık soruşturma başlattı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

birimiz 1000 liralık gömlek giyelim,birimiz havuzlu villalarda oturalım ve sadece zenginlerin davet edildiği şatafatlı,kuş sütünün eksik olduğu iftarlar düzenleyelim.sonra da elhamdülillah müslümanım,oruç tutup cenneti kazandım diyelim..! yurdu yönetenlerde Hz.Ömer adaleti olmadıkça bu toplum iflah olmaz..! Vatandaşa aş,iş,ekmek verilmedikçe, intihar,terör,cinayet,hırsızlık,ahlaksızlık önlenemez..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı digix21 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    birimiz 1000 liralık gömlek giyelim,birimiz havuzlu villalarda oturalım ve sadece zenginlerin davet edildiği şatafatlı,kuş sütünün eksik olduğu iftarlar düzenleyelim.sonra da elhamdülillah müslümanım,oruç tutup cenneti kazandım diyelim..! yurdu yönetenlerde Hz.Ömer adaleti olmadıkça bu toplum iflah olmaz..! Vatandaşa aş,iş,ekmek verilmedikçe, intihar,terör,cinayet,hırsızlık,ahlaksızlık önlenemez..!
    yazdıklarına aynen katılıyorum.milletine önem vermeyen hatta milletin ne olduğunu bilmeyen,dini rant aracı gören bu zihniyetlere bir şey diyemiyorum.merhuma ALLAH rahmet eylesin,yakınlarına ve çocuklarına yardımcı olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı digix21 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

dediklerine hem katılıyorum hem de karşıyım. Diyarbakırda daki valilik belediye ne işe yarıyor acaba ordakiler hangi partiyi seçtiler. sırrı sakık ve baydemır denen ucubeler nerdeler. belki bu ölen vatandaş onlara oy vermemiş olabilir yada onlardan değildir ama bır mısal var kurunun yanında yaşta yanar. tün illerde iftar cadırları kurulu belediyeler durumlarını bildirenlere gerekli yardımları yapıyorlar bunun yanı sıra denız feneri ve benzerı kurumlarda ramazan olsun diğer aylar olsun yardımlara devam edıyorlar.

bu ülkede bazı kurumları siyasete bulaştırıp muahlefet ıktıdar sevdası yuzunden karalayıp duruyorlar.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dediklerine hem katılıyorum hem de karşıyım. Diyarbakırda daki valilik belediye ne işe yarıyor acaba ordakiler hangi partiyi seçtiler. sırrı sakık ve baydemır denen ucubeler nerdeler. belki bu ölen vatandaş onlara oy vermemiş olabilir yada onlardan değildir ama bır mısal var kurunun yanında yaşta yanar. tün illerde iftar cadırları kurulu belediyeler durumlarını bildirenlere gerekli yardımları yapıyorlar bunun yanı sıra denız feneri ve benzerı kurumlarda ramazan olsun diğer aylar olsun yardımlara devam edıyorlar.

bu ülkede bazı kurumları siyasete bulaştırıp muahlefet ıktıdar sevdası yuzunden karalayıp duruyorlar.
    bir kere bu olay diyarbakır da değil silvan ilçesinde olmuş..! olayın baydemir ve sakık la bir ilgisi de yok..! olaya siyasi olarak değil insani açıdan bakmak lazım..!
    adam bölücülere oy vermiş olsa bile eşinin ve çocuklarının yüreği kanamayacak mı..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir kere bu olay diyarbakır da değil silvan ilçesinde olmuş..! olayın baydemir ve sakık la bir ilgisi de yok..! olaya siyasi olarak değil insani açıdan bakmak lazım..!
    adam bölücülere oy vermiş olsa bile eşinin ve çocuklarının yüreği kanamayacak mı..!

silvan diyarbakırda değilmi. olayın bizaztla onlarla ilgisi var.

bölücülere oy verdiyse de ettiğini hakkıyla bulmuştur. Kimse kusura bakmasın bölücülere yardım yataklık ve oy verenlere bu ülkenın havası bile haram olsun.

Ayrıca sakık ve baydemır denen ucublere ılcede olsa bamak zorundalar bakmayacaklarsa ne die mıllet vekili ve belediye baskanı oldular.

Diyarbakır seçilmişleri bakmıyacakta ıstanbuldan ankaradan yada konyadan gelen veilk ve başkanlar mı ilgilecek.

insanı acısında bakınca yazık olmuş ama bu yazık olmayı sorgulamak gerekir her yerde belediyeler ilçe belediyleri calışıyor o ilcedede belediye calışmıyorsa bunun tek sucu dıyarbakırın vekilleri ve başkanlarıdır.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ALLAH milletimize kolaylık versin akıldan yoksun bırakmasın inşallah

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adam belki de hayatında bölücülere oy vermemiştir.durup dururken rahmetliyi bölücü de yaptık..! valla ben üzülüp rahatsız oldum..! sevinen varsa,o da sevinenin ayıbı..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olaya siyasi yönden bakmadan sadece şunu dicem;
    Bu noktaya gelmiş binlrce vatandaş var. İlla ölmesimi gerek?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1945 yılında,2.dünya savaşıyla yıkılıp,yakılan,kül olan almanya bugün avrupanın en zengin,dünyanın da ihracat şampiyonu olan ülkesi..! biz ise sözde kalkınmaya 1923'te başladık..! işte halimiz..! tencerede bir bulgur pilavı kaynatamayan vatandaş intihar ediyor..! 83 yıldır bu memleketi adam gibi yönetemeyen siyasetçiler utanırlar mı acaba..?
    hiç zannetmiyorum..!

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri