Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arasý

Konu: Türkiye Facebook'ta Ýlk 10'a Girmeyi Baþardý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Türkiye Facebook'ta Ýlk 10'a Girmeyi Baþardý.

Facebook kullanýcýlarý listesinde kaçýncý sýrada yer aldýk dersiniz...

Amerikan internet hizmeti sitesi Pingdom'un yaptýðý bir araþtýrmaya göre, Türkiye, kullanýcý sayýsý 500 milyonla yeni bir rekor kýran Facebook'u en çok kullanan ülkeler listesinde 9. sýrada yer aldý.

Amerika'da bir grup öðrenci tarafýndan yýllýk oluþturmak amacýyla kurulan Facebook, sadece Amerika'da popüler olma amacýný aþarak, tüm dünyayý etkisi altýna aldý.
    Pingdom Blogunda yer alan habere göre, Facebook'taki toplam kullanýcý sayýsý ilk defa 500 milyonu aþarak yeni bir rekor kýrarken, Türkiye, sosyal að sitesini en çok kullanan 9. ülke oldu.
    ABDli internet hizmeti sitesi Pingdom tarafýndan yapýlan "Facebook'taki ilk 10 ülke" araþtýrmasýna göre, Facebook'un kullanýcýlarý, Amerika nüfusunun 1.6 katý daha fazla.
    Facebook'u en fazla ziyaret eden ülkeler sýralamasýnda ABD, 130 milyon kullanýcýyla 1. sýrada yer alýrken, Türkiye 16 milyonla ilk 10'a girmeyi baþararak 9. sýrada yer buldu.
    Listede ABD'nin ardýndan 28 milyon kullanýcýsýyla 2. sýrada Ýngiltere, 26 milyon kullanýcýsýyla da 3. sýrada Endonezya bulunuyor. Ayrýca, ilk 10 arasýna sýrasýyla, Ýtalya, Fransa, Hindistan, Almanya, Meksika ve Kanada da girdi.

-"TOPLAM KULLANICI SAYISI 1 MÝLYARI BULACAK"-

Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'e göre, Facebook'un kullanýcý sayýsý yakýnda 1 milyarý bulacak. Pingdom da, dünyada 2 milyara yakýn internet kullanýcýsý bulunduðu ve Facebook'un da dünyada en çok kullanýlan sosyal að sitesi olduðu için, bu tahminin gerçekleþmesinin zor olmayacaðý yorumunu yaptý. ANKA

Kullanýcý Bilgi Menüsü

çok yakýn' da ilk 5'i yakalarýz...
    Bana Ümit Baðlama Ben Topraða Sözlüyüm....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kaptan-8 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    çok yakýn' da ilk 5'i yakalarýz...
    Ýlk 10'a girmemize þaþýrýyorum.Ýlk üçte oluruz diye düþünmüþtüm.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

birazda bilim de teknolijide sýralamaya gire bilsek

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hep iþimiz geyik. Arkadaþ haklý teknoloji ve bilimde sýralamaya girip. yüzümüz gülse...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

mükemmeliz harikayýzz
    süperrr
    böyle devam edelimmm

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri