bundan 11 yıl önce 17 agustos depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza allah tan rahmet dilerim
bundan 11 yıl önce 17 agustos depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza allah tan rahmet dilerim
mekanları cennet olsun allah birdaha böyle bir acı yaşatmasın kimseye![]()
ALLAH mekanlarını cennet etsin ve geride kalanlarada sabir versin...
Marmara depreminde hayatını kaybedenleri saygıyla anıyoruz
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
allah rahmet eylesin allah bir daha öyle bir acı yaşatmasın
Böylesine bir felakette hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet geride kalanlara sabır diliyorum.
1999 depremini Adapazarı'nda yaşadım. ALLAH kimseye böyle bir felaketi yaşatmasın.
depremde ölenlerimizi Rahmetle anıyorum.
ALLAH rahmet eylesin gunahlarını affetsin mekanları cennet olsun inşallah
depremin ne olduğunu o zaman anladım...öyle tv de seyredilerek anlaşılmıyor... koca beton apartmanların çatırdıyarak sallanmaları, yerin altından gelen tarifsiz sesler, uğultu...!!! "tamam buraya kadarmış" diyorsun içinden...
allah milletin başına böyle bir felaket vermesin... Ölenler için allahtan rahmet yakınlarınada sabırlar dilerim... Hele o geride kalanların hali ölenler kadardı...insanlar 1-2 dakikada tüm dünyaları değişti, aileleri gitti, mahalleleri gitti, şehirleri gitti, ev bark, mal mülk, akraba, komşu, bişey kalmadı...savaştan çıkmışa döndüler... kolay ca atlatılacak bir travma değil...
allah sabırlar versin... gene başladılar depremle ilgili konuşmaya. ve hazırlıklı değiliz... (nasıl hazırlıklı olabileceksek) imanlı gitsek bari...
selametle...
ALLAH Ramet Eylesin.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri