AYHAN'DAN G.SARAYLILARI ŞOKA SOKAN AÇIKLAMA!..
G.Saray kulübü tarafından anlaşma sağlandığı açıklanan Ayhan, "Henüz imza atmadım. Fener'den cazip teklif var. Tatil dönüşü karar vereceğim" dedi.
09 Haziran 2006 Cuma 11:06
G.Saray kulübü tarafından anlaşma sağlandığı açıklanan Ayhan, "Henüz imza atmadım. Fener'den cazip teklif var. Tatil dönüşü karar vereceğim" dedi.
Geçtiğimiz günlerde Galatasaray resmi sitesi tarafından bir açıklama yayınlanarak Ayhan Akman ile 2+1 yıllık sözleşme yenilendiği duyurulmuştu. Ancak Ayhan Akman dün yaptığı açıklamalarla adeta şok etkisi yarattı. Şu an Bodrum'da ailesiyle birlikte tatilde bulunan Ayhan, Galatasaray'a henüz imza atmadığını söyledi. Telefonla görüştüğümüz tecrübeli futbolcu sarı-kırmızılı kulüp ile tatil öncesi prensip anlaşmasına vardıklarını belirtirken "Sezon bittiğinde bir araya gelip konuştuk. Ancak herhangi bir imza atmadık. Fenerbahçe'den de teklif aldım.
Çok cazip bir rakam önerdiler. Bunu da düşünüyorum. Şu an tatildeyim ve bu transfer konusunu çok fazla düşünmüyorum. Sadece tatil yapıyorum" diye konuştu.
İMZA TATİL DÖNÜŞÜ
Galatasaraylı olduğunu vurgulayan orta saha oyuncusu, "Ben önceliği kulübüme vermek istiyorum. Geçtiğimiz sezon yaşadığımız şampiyonluk benim için çok anlamlıydı. Ancak hepimiz profesyoneliyiz. Tatil dönüşü yöneticilerimiz ile tekrar bir araya gelip görüşeceğiz ve büyük bir aksilik olmazsa anlaşacağımı düşünüyorum" şeklinde konuştu. Ancak gelen haberlere göre, Ayhan'ın F.Bahçe'nin yaptığı teklif karşısında kararsız kaldığı ve bu nedenle henüz G.Saray'a imza atmadığı öğrenildi. SABAH
Yer imleri