Kewell'ın sol kanattan yerden ortasında Baros boş kaleye ağlara gönderdi..
2-2
Kewell'ın sol kanattan yerden ortasında Baros boş kaleye ağlara gönderdi..
2-2
2-2
Maç Sonucu
Hakan Balta Serdar Kurtuluş ve Ali Turan bu takımda oynayamaz..Yönetim halen düşünüyor transfer için ..Acilen 3 tane oyuncu alınmalı..
1.Forvet Olmazsa olmaz.
2.Orta Saha top dağıtımı yapacak
3.Sol Bek kesinlikle ..
gerçekten kewell olmucaktı maç şuan 2 yada 3-0 biterdi..
ilk yarı berbat bi GS.
iKİNCİ YARI çok iyiydide boyumuz yetmedi köy takımına..
ya basri oynadığın takıma bak allah için 2ci yarı bu takıma karşı iyi olsan ne olur olmasan ne olur uefa şampiyonu olmuş bir takımın seyircisi olarak ben bu sözleri kabul etmiyorum arkadaş takımı götürecek 1 tane ne oyuncu var nede o ruh var neredeyse mahalle takımı ile berabere kaldık diye futbolcuları sırtımızda taşıyacağız yok böyle bir şey biz çıtayı yükselteceğimize mahalle takımı beraberliklerine sevinir olduk teknik kadronun ve yönetimin elini başına koyup düşünmeleri lazım biz ne yapıyoruz biz bu takımı nereye götürüyoruz diye mübarek günde o hakan baltaya ettiğim laflardan ben utandım böyle topçularla oynayacaksa koca gs bıraksın bu işi hiç yapmasın bak yine aklıma geldi sinirlerim bozuldu!!!!!!!!!!!!!!!![]()
galatasarayın hala şansı var ama çok saglam top oynayıp farkla ül***e dönmek lazım
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
usta köy takımını yenersek tüm futbolculara madalya takalım bu takım gelecek vadetmiyor usta bir maçla iki maçla olmaz görünen köyde kılavuz istemez!!
iyi hoşda dün fb ile ts yenildi biz yine iyiyiz onlardan..
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri