REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Cezaevinde tehdit savaşları.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cezaevinde tehdit savaşları.

Edirne F Tipi Cezaevi'nde bulunan ‘Nuriş Çetesi’ olarak bilinen organize suç örgütünün lideri Nuri Ergin'in savcılığa yaptığı “Beni öldürtecek. Ölüm tehditleri gönderiyor” şikayetinin ardından, Kocaeli'nin Kandıra İlçesi'ndeki F Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, bugün Adliye'ye getirildi ve konuyla ilgili ifadesi alındı.

Nuri Ergin'in savcılığa verdiği şikayet dilekçesinde, Alaattin Çakıcı'nın kendisine sürekli ölüm tehditleri gönderdiğini iddia etti. Şikayet dilekçesinin ardından harekete geçen Edirne Cumhuriyet Savcılığı, Kandıra F Tipi Cezaevi'nde yatmakta olan Alaattin Çakıcı'nın ifadesinin alınmasına karar verdi. Savcılığın talimatıyla, Alaattin Çakıcı bugün cezaevinden geniş güvenlik önlemleri altında Kandıra Adliyesi'ne götürüldü ve burada Cumhuriyet Savcılığı'na ifade verdi.

Alınan bilgiye göre Alaattin Çakıcı'nın buradaki savunması, tam 3 sayfa tuttu. Çakıcı'nın savunmasında Nuriş kardeşlerle aralarındaki husumeti ayrıntılarıyla anlatırken, Nuri Ergin'i sadece ikaz ettiğini, Kandıra F Tipi Cezaevi’ne gelen ziyaretçilerle kendisine karşı bir saldırı düzenletebileceği söylentileri nedeniyle ‘Akıllı ol’ mesajı ilettiğini söylediği öğrenildi. Çakıcı, ifadesinin ardından tekrar geniş güvenlik önlemleri altında cezaevine gönderildi.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayret.... bir ara nuriş bayaa bir karşılık veriyordu çakıcıya...hatta bir kaç kere gazetelere çıkmıştı atışması ve oldukça cesurdu... şimdi ne oldu acaba? öyle kolay kolay şikayet dilekçesi yazacak biri değil...

evvelden yaşanan atışmalardan;
    NURİŞ'TEN ÇAKICI'YA
    "Bu şerbeti katmerlenmiş şambabasının açıklamasından (...sonra...) bu açıklamayı yapmaya gerek duydum. Kaşarlanmış edepsize, biz hep dostoğlu dostluk yaptık. Ama bu dostlarına karşı kıskançlık, kin ve tezgah düşünen sanal kolpacının tekidir. Onun adam mı madam mı olduğunu kamuoyunun düşüncesine bırakıyorum. (...) Biyografine bakıldığı zaman görünüyor ki sana kim dostluk yapmışsa, finalde senden düşmanlık görmüştür. Sen ancak dış kantine yarım kilo boya yazdırıp saçını kaşını boyarsın. Mart ayındayız. Havalar yoğun yağışlı. Boyaların akar! (...) Sen sanatçı mısın? Utanmaz adam! Bari kanlarının kırkıncı gününün çıkmasını bekleseydin. Yok öyle kınalı kuzum. Kamuoyunun senin nasıl birisi olduğunu çözeceği mektupların yayınlanacak olması kuyruk acısıyla yanıp tutuşuyorsun. (...) Senin gibi açıklamalar yapan paranoyak namertin karşısında fazla mert mücadele yakışmaz. Kamuoyu kimin şerefli kimin şerefsiz olduğunu iyi bilir! Akıllı uslu duracan mı? Eğer durmazsan senin gibi bir anafor kolpacının Türkiye gündemini sarsıp kafana çuval geçireceğin serüveni herkes seyredecek. (...) İflah olmazsan şeytan gibi taşlanırsın. Cinini asla geri vermem. Sihrini aldım. Yaşın kemale ermiş. Yolda yürüyecek halin kalmamış.

(...) Satanist düşünceli şambabası bırak bu kurnazlığı. "

ÇAKICI'DAN NURİŞ'E
    "Benimle her kimin bir problemi varsa yattığım cezaevinin maltasında, adliye koridorunda hesaplaşabilir. Nurişler cezaevi savcısı Abdurrahman Polat'a Nuri ve Vedat Ergin 'Savcı Bey, Alaaddin Abi bizim abimizdir. Bugüne kadar bize hep abilik yapmıştır, dostluk yapmıştır. Bizi bir araya getir' diye ricada bulunmuşlar. Savcı bey de bana sorunca, 'Onlar adam değil, sadece anneleriyle görüşürüm' dedim. Şimdi soruyorum. Nuriş ve Vedat denen kişilik ve milliyet erozyonuna uğramış garip göçebegillerden Cigulilere: Biraz adamlığınız varsa basına demeç değil de cezaevinde siz altı kişi yatıyorsunuz. Ben de tek yatıyorum. Gereğini yapmazsanız, yapmayıp da basına demeç verirseniz şerefsizsiniz."

kabadayı dünyası işte... çok kişinin ahını aldılar...çok kişinin kanını döktüler... su testisi sinin kırılacağı yol belli... şimdi kimse yatağında (cezaevinde olsa dahi) rahat uyuyamıyor...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

al birini vur ötekine su testisi su yolunda kırılır usta dahada başka bir şey bilmem ben!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri