REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: sunny at-14005fta kendini resetliyor ve sinyal kalitesi çok düşük?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart sunny at-14005fta kendini resetliyor ve sinyal kalitesi çok düşük?

Merhaba arkadaşlar bir müşterim sunny at-14005fta cihaz kullanıyor ve cihazda anormal olan bişey söz konusu her 20/25 günde bir cihaz kendi kendini resetliyor yaptığım işlerler cihaza uydudan güncelleme yaptım ve fabrika ayarına verip uyduları tarattım kanalları dizdim cihazı sahibine verdim iki hafta sonra tekrar bana geldi şimdi ise cihazı resetleyip kanalları tarattım ve dizdim yalnız dikkatimi çeken sinyal sevileri çok tufafıma gitti sinyal seviyesi 100/99 kalite ise 100/49. üzerine çıkmıyor cihazı açıp içine bakmadım 1 cihaz neden kendi kendine reset atıyor 2 sinyal kalitesi neden bu kadar düşük saygılarımla aliharbiye
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

otomatık guncellemeyı kapa öle test et.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilgin için teşekkürler ediyorum volkan bey çok saol hemen deniyorum
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yeni yazılımdan sonra w:0019 olmuş sa bence flaştan olabilir veya flaşı ve işlemciyi fönlü havya ile bir güzel ısıt düzelmesi gerek

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri