REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
15 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Açlığın resmidir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Açlığın resmidir

Burası açlıkla boğuşan bir Afrika ülkesi değil... Türkiye'nin büyükşehirlerinden birisi Adana... Yerde yatanlar ***fe keder değil... Karınları aç, evleri olmayan birkaç çocuk ve bir ana... Eşi davulculuk yapan ancak şu günlerde işi olmayan Gül Aydoğan (29), çocukları Serdar (3), Çiğdem (5), Efe (6) ve yeğenleri Rabia (6) ile Gülfidan Çokkaçar (15) ile çöplükten yemek topluyor. Ama sıcak ve açlık bastırıyor, küçücük çocuklar dayanamayıp bayılıyor. Çöpten topladıkları bir lokma ekmeğe uzanmak bile onlar için çok zor oluyor. Ramazan ayında ortaya çıkan bu görüntüler ise insanlık adına utanç veriyor...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Malesef bu ülke gerçegi ama başbakan bu ül***i çizdigi politikalarla ile nerelerde oldugumuzu malesef görmekten çok uzak ne diyelim açlıga evet hırsızlıga evet dürüstlüge hayır şimdi slogan bu yazıklar olsun..........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ALLAH yardımcıları olsun adana valiliğinin ilgilenmesi lasim..çünkü onların görevi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

başka yerlere yardım yaparla ama kendi insanımız olunca kimse yüzüne bakmaz önce vatan lafı nerde kaldı ve neden önce vatan diyoruz önce vatanımız ve vatandaşımız anlayış ve iii niyet herşeyden önemli selametle
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umut55 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ALLAH yardımcıları olsun adana valiliğinin ilgilenmesi lasim..çünkü onların görevi
    ALLAH yardımcıları olsun ama vesile insanları yaratmış kimi zengin kimi fakir,zekat kurumunu yaratmıış,hayır hasaneti yaratmış,sadece valiliğin değil,insanlığın görevi,insan olmanın erdemi,yoksa o ve benzerleri açken sen her sene umreye git,,şık görünecem diye fahiş fiyatlı türban tak,arabların kabe manzaralı diye zemzem towerlardan yer alma yarışına gir vsvsvs dememiş,oğlunu amerikalarda büyüt dememiş,,kuyumculara ortak ol dememiş,,geçen silvandaki olay şimdi bu ve daha yansımayanlar,devlet olarak yöneticilerimizden ,şahıs olarak insanlığımızdan utanmamız lazımki bunlar ta habere kadar düşüyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı baretta29 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Malesef bu ülke gerçegi ama başbakan bu ül***i çizdigi politikalarla ile nerelerde oldugumuzu malesef görmekten çok uzak ne diyelim açlıga evet hırsızlıga evet dürüstlüge hayır şimdi slogan bu yazıklar olsun..........
    bu bir devlet sorunu degıl bunu da hemen sıyasete cekmeyın fakirlik tarih boyunca vardı ve olmaya devam edecektir dünyanın her ülkesinde var eger o insanlar açsa onların komsularına yazıklar olsun her şeyi devletten beklememek lazım bizzat yardım etmek lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ALLAH Yardımcımız olsun.Onların değil hepimizin.Çoğumuz hapur hapur yerken onların durumu içler açısı.Onları öyle görüpte gülen,yemeğine devam eden insanları da vicdanıyla yanlız bırakıyorum.Vicdanları varsa tabii..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

"komşun açken tok yatan ...bizden değildir"....dusturu demek ki bu ülkede çoktandır unutuldu......
    allah yardımcıları olsun....
    hadi bu insanlara devlet yardım yapmıyoo...yada geç yapıyo...
    ama biz...deniz feneri gibi bir yardım kuruluşumuzun bile içine ettik...
    türlü siyasi entrikalarla ...kampanyalarla onu insanlığın gözünde mahkum ettik...
    oysaki deniz feneri...başı açık - kapalı demeden....inançlı yada değil demeden......türk yada kürt demeden....doğulu yada batılı demeden...
    ve hatta yurt dışındaki aç insanlara bile kimliğini sormadan.....

"mazlumun dini sorulmaz" ve "bir insan aç'sa gerisi önemli değildir" dusturunca yardım etmişti.....

insanlardaki yardım yapma duygusunu dumura uğrattık..........ve şimdi aç insanlar daha az görülüyo...ve daha az yardım eli uzatılıyo...

devlet dediğin....kendi halkını aç bırakmaz.....
    bu bir utancın resmidir.....!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türkiye'miz güllük gülistanlık. Onlar fotomontajdır. Yada uydurmadır. Ülkemiz refah içinde. Yediğimiz önümüzde yemediğimiz ........da. Açlık falan söz etmeyin. Herkesin arabası çift, evi var. Hergün evine aş ekmek götürüyor vatandaş. Açlık da neymiş. Bir daha duymayalım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

her şeyi siyasete çeviriyorsunuz.devlet fakir olanlara yardım ediyor ev kirasını ödüyor her ay yetecek kadar erzak veriyor para veriyor kışın kömür veriyor.geri kalnınıda ellerinde peçete mendil satsalar benden iyi geçinirler.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri