REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
15 sonuçtan 11 ile 15 arası

Konu: Açlığın resmidir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı wtwt99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu bir devlet sorunu degıl bunu da hemen sıyasete cekmeyın fakirlik tarih boyunca vardı ve olmaya devam edecektir dünyanın her ülkesinde var eger o insanlar açsa onların komsularına yazıklar olsun her şeyi devletten beklememek lazım bizzat yardım etmek lazım
    usta illaki komşuluk görevi insan aç komşusu varken tok yatamaz bu insani bir durum anladım ama bu tamamen devletin sorunu bunun siyasete çekme ile yakından uzaktan alakası yok bu işlerle görevli muhtarlıklarımız valiliklerimiz ve belediyemiz var bunlar bana bağlı olarak çalışmıyor bu organlar devlete bağlı olarak hizmet veriyor eğer bu kurumlarda her hangi bir kopukluk varsa demekki bu işlerde bir yanlışlık var demektir he açlık her dönemde oldu fakirlikte öyle ama bu konularda devlet üzerine düşeni yapacak bizlerde insan ve birey olarak elimizden ne geliyorsa yapmaya gayret edeceğiz!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı me-ha Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    her şeyi siyasete çeviriyorsunuz.devlet fakir olanlara yardım ediyor ev kirasını ödüyor her ay yetecek kadar erzak veriyor para veriyor kışın kömür veriyor.geri kalnınıda ellerinde peçete mendil satsalar benden iyi geçinirler.
    peçete mendil satarak ab ye gireceğiz valla helal sana devletin yardım ettikleri yaşasın edemedikleri mendil satıp çocuklar dilencilik yapsın bunuda yapamayanlar ölsün bravo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erdal05 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    "komşun açken tok yatan ...bizden değildir"....dusturu demek ki bu ülkede çoktandır unutuldu......
    allah yardımcıları olsun....
    hadi bu insanlara devlet yardım yapmıyoo...yada geç yapıyo...
    ama biz...deniz feneri gibi bir yardım kuruluşumuzun bile içine ettik...
    türlü siyasi entrikalarla ...kampanyalarla onu insanlığın gözünde mahkum ettik...
    oysaki deniz feneri...başı açık - kapalı demeden....inançlı yada değil demeden......türk yada kürt demeden....doğulu yada batılı demeden...
    ve hatta yurt dışındaki aç insanlara bile kimliğini sormadan.....

"mazlumun dini sorulmaz" ve "bir insan aç'sa gerisi önemli değildir" dusturunca yardım etmişti.....

insanlardaki yardım yapma duygusunu dumura uğrattık..........ve şimdi aç insanlar daha az görülüyo...ve daha az yardım eli uzatılıyo...

devlet dediğin....kendi halkını aç bırakmaz.....
    bu bir utancın resmidir.....!!!
    son söylediğin cümleye yüzde bin katılıyorum!:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu konu en küçük bireyden başlıyor.

bu ikişilerin komşuları banane derse
    Komşunun bildirdiğine muhtar banane derse
    muhtarın bildirdiğine belediye banane derse
    belediyenın bildirdiğine valilik ve kaymakamlık banane derse

bunun gibi vakalar çok olur. toplum olarak bencil yetişmeye başladık aman bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığı ile hayatı sürdürüyoruz. Bu konularda en cok görev muhtarlara düşüyor ama onlarda ya kahvehanelerde yada kendi şahsi işyerleri ile uğraşıyorlar zaten muhtarlığa aday olmaları verilen cuzı de olsa para yetkı ve silah ruhsatı.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kısacası neme lazımcı olmuşuz maalesef.kimse Peygamber Efendimizin Şu Sözünü hatırlamıyor yada harıtlamak istemiyor.komşusu aç yatarken kendisi tok yatan bizden değildir.buyurmuşlardır.selametle

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri