Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arasý

Konu: dunya,da ve turkýye,de býr ýlk býlgýsayar top,satn

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yo dunya,da ve turkýye,de býr ýlk býlgýsayar top,satn

dunya,da ve turkýye,de býr ýlk býlgýsayar toplýyan ,satan arkadaslarým
    selam arkadslar ne yapýyým dýye dusunur,ken boyle býr fýkýr aklýma geldý býz TURKLER cýn,den
    daha ustunuz dedým ve oturdum yaptým sýmdý sýzle paylasýyorum
    tamýrcý arkadslarým býlgýsayar kurdunuz ýlgýnc hale nasýl getýrýp satarsýnýz bakýn bmw ýsýklý kasalar mavý ýsýklar yaptý adamlar ýlgý cekmek ýcýn dýmý bende dýyorum bu halý daha cekýcý hale getýrýyorum
    hem sogutun hemde ýsýklandýrýn
    tamamen beným yapýmým 100/100 turk olan urunum sýnýrlý sayýda yaptým
    2 yýl garantýlý urun her renk ve sekýlde yaparým makýnalarý powersuplaylarý asla yormaz
    ozel tasarým,dýr 3led 4 led ve sýzýn ýstedýgýnýz sekýlde yaparým flip floplar dahýl
    17,500 lýradan baslýyan fýatlarla sýze sunuyorum duz 3 ledlý
    buyuk fanlar 32,500 baslýyan fýat,larla ýst/ sehremýndeyým dukkaný kapattýgýmdan
    atolyem samaya,
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    :45::45::45::45::45::45::45::45::45::45::45::45::45::45::45::45::45::45:
    Konu Volkan tarafýndan (02-09-2010 Saat 12:22 ) deðiþtirilmiþtir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri