Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Erdoğan'a Hitler benzetmesi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Erdoğan'a Hitler benzetmesi

Referandum gezilerini sürdüren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'la girdiği "soy" tartışmasını dün Burdur'da sürdürdü. Kılıçdaroğlu "Merhaba Hitler. Bundan sonra kendisine böyle hitap edeceğiz. Alsın eline pergel, kafamızın ölçüsünü alsın" diye konuştu.
    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine Isparta Meydanı'ndan "Memur Kemal Efendi" diye seslenen Başbakan Erdoğan'a aynı meydanda, "Recep Bey Isparta'ya geldiğinde gül suyu sıkılmıştı kendisine. Şimdi Recep Bey'i gül suyu ile uğurlamanın zamanı geldi" sözleriyle karşılık verdi. Kılıçdaroğlu Isparta'nın ardından geldiği Burdur'da da Erdoğan'ın başlattığı "boy-soy" tartışmasını, "Merhaba Hitler. Bundan sonra kendisine böyle hitap edeceğiz. Alsın eline pergel, kafamızın ölçüsünü alsın" sözleriyle sürdürdü.

Kılıçdaroğlu, dün şu mesajları verdi:

Hayırlı ramazanlar diyemiyorlar

"İşte Memur Kemal Efendi burada. Memurluğuyla gurur duyan biri olarak huzurunuzda. Yolsuzluk yapanlardan, kul hakkı yiyenlerden hesap soralım. Anayasa değişikliğine 'evet' derseniz Recep Bey, 'hayır' derseniz demokrasi, Türkiye kurtulur. Isparta AKP'yi ve Recep Bey'i perişan etmek zorundadır. Bunlar her konuşmalarında 'Hayırlara vesile olsun' derlerdi. Şimdi dut yemiş bülbül gibiler. 'Hayırlara vesile olsun' demiyorlar. Ramazandayız. 'Hayırlı Ramazanlar' bile demiyorlar.

Ayet, kitap bilmezsin

Biz tüm büyüklerimize karşı saygılıyız. Ancak Recep Bey, sen İsmet İnönü gibi birinin arkasından nasıl konuşursun? Ayet bilmezsin, kitap bilmezsin, tarih bilmezsin. Yalanlarla insanlara nasıl hakaret edersin. Bunları Ramazan ayında yapan Recep Bey'in, gerçek yüzünü görün diye söylüyorum. Cenaze namazında imam 'Merhumu nasıl biliyorsunuz' diye sorar. Ve biz de 'İyi biliriz' deriz. Şimdi elinizi vicdanınıza koyun. Hayatını kaybetmiş kişiler hakkında böyle konuşan Recep Bey'e cevabınızı verin.

Eğer yiğitse sözünü tutsun

Bir adam yiğitse verdiği sözün arkasında durur, dokunulmazlığı kaldırır. Ben de o zaman adama 'Bravo' derim. Halka yalan söyleyen siyasetçinin arkasında da hiçbir Ispartalı durmamalıdır. Ona dersini vermelidir.

Demirel'e uzun ömürler

Tarih boyunca önemli devlet adamları yetiştirdiniz. Bunlardan biri de Süleyman Demirel'dir. Onu anmadan kendimi alamıyorum. Isparta'ya büyük hizmetlerde bulunmuştur. Allah'tan kendisine sağlıklı, uzun ömürler diliyorum."

Belki özür dilerler

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Han Tepe baskınıyla ilgili Genelkurmay Başkanlığı'nın yaptığı açıklama üzerine, "Bakalım iddia sahipleri ne diyecekler? Belki özür dilerler" demekle yetindi.

Delikanlı alnından öpülür

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, miting yapmak için geldiği Isparta'da partililerle buluşurken, gazetecilerin gündemdeki sorularını da yanıtladı. Partililerle yapılan toplantı açılışı öncesi kürsüye gelen Şerafettin Yavuz, "Delikanlılar alınlarından öpülür" diyerek Kılıçdaroğlu'nu alnından öptü.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kimseye hakaret etme gibi bir lüksünüz olamaz saydığınız kelimeler siz özetlemiş, bir daha forumda bole hakaretler etmeyin, dua edin volkan burda ben olsam bu hakaretlerinize karşı sizi banlardım sanki kılıçdar oğluyla asker arkadaşı 40 yıllık tanıdığı seviyesiz karaktersiz , kanı beş para etmezmiş, sen kim oluyonda tanımadığın biri hakında böyle konuşuyon bence kendinizi özetlemişsiniz. forum kurallarını okuyun.
    Konu gacvokem tarafından (22-08-2010 Saat 23:25 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı comex99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben o kadar siysetci tanıdım hepsi hırsızdı ama kılıçdaroğlu bırakın ssk da yaptıgı hırsızlığı onun kadar karektersiz seviyesiz kanı beş kuruş etmez bi siyasetci tanımadım chp nerden buluyor böyle çakkalları

nerdenmı buluyor CHP. CHP hep böyle. CHP yi kılıçdaroğlu denen piyon yönetmıyorkı CHP yi Onder sav denen kişi yönetıyor. Kılıçdaroğlu kımkı kılıçdaroğlu daha donunu SAV dan ızınsız gıyemez.

Onder SAV gibi islam dinini sevmeyen Peygamberimizle yoksul halkımızla hatta bu yoksul halk onun uyesı olduğu halde dalga geçen türkiyede ust sınıf alt sınıf dıye ayrım yapan bır yaratık varken capsız kemal sadece pıyon olup otur deyınce oturur konuş deyınce konuşur.

Ne olacak ki bu zaman kadar bu kadar düşük konuşan başka sıyasetçi varmı dağdaki cahıl bile capsız kemalden akıllı konuşur. Akıllı olan bır ınsan yarınını düşünür acaba die. Sen et hakareti sonra seçim sandığından EVET cıkarsa ne olacak acılacak davalarla capsız Kemal güm. Sonra bır kurultay CHP kamelı şutladı. Baykala ne yaptılar git dediler gitmedi sen girtmezsen biz senı rezil edip göndeririz dediler. Baykal kaseti sadece CHP de 1 hafta sürdü sonra baykal defterını usulca kapadılar artık altını bıle karıştırmıolar aman biz cıkarız dıye.

İnsan akıllı olur biraz ama çapsız kemal işte ağzından cıkanı kulağı duymuo.
    Konu Volkan tarafından (22-08-2010 Saat 21:14 ) değiştirilmiştir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

4. 22-08-2010, 21:07

5. 22-08-2010, 21:47

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tayyipi izlerken kemal sunalın zübük filmi aklıma geliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı enesol Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tayyipi izlerken kemal sunalın zübük filmi aklıma geliyor
    havuzlu villa muhalefeti yapıp sonra kendininde olduğu ortaya cıkan ve yırtık ayakkabıyla istanbulda sokoklarda gezip oy istyen daha sonrada 500liralik gömlekle poz varen sahsi kime benzetiyon onuda sölesene..hangisi asıl zubuk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ülke hiç olmadığı kadar karışık ve vahim halde bunu görmemek için kör olmak gerek böyle bi hükümeti hala savunabilenlere hayret ediyorum gerçektende...

Cahillerle tartışmaya girmeyin, Ben hiç yenemedim
    Gazali

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben karabükde oturuyorum iki dönemden beri burda ful cıkarıyor akp şimdi o mitingleri dolduranları görsen agızdan cıkan küfürleri inanın kulaklarınızı kapatırsınız tam kırmızı noktalık bırakın anayasayı amerikanın diretmesi fethullah hocanın planını türkiyede adam evine ekmek getiremedigi için intihar ediyor yaa, emekli asgeri ücretli durumu perişan akşamları pazar yerlerini gezinde o çürük domatesleri tplayıb evine getiren emekliyi asgeri ücretliyi görün birde fırından bayat ekmek alan ucuz diye onlara bakalım bırakalım amerikanın dayatmalarını ve birbirimize kırıcı sözler söylemeyelim lütfen herkese iyi geceler
    Konu Volkan tarafından (23-08-2010 Saat 09:47 ) değiştirilmiştir. Sebep: gereksiz tartışma yaratma

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı comex99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kimseye hakaret etme gibi bir lüksünüz olamaz saydığınız kelimeler siz özetlemiş, bir daha forumda bole hakaretler etmeyin, dua edin volkan burda ben olsam bu hakaretlerinize karşı sizi banlardım sanki kılıçdar oğluyla asker arkadaşı 40 yıllık tanıdığı seviyesiz karaktersiz , kanı beş para etmezmiş, sen kim oluyonda tanımadığın biri hakında böyle konuşuyon bence kendinizi özetlemişsiniz. forum kurallarını okuyun.
    beliki bu sitedekilerin çogu chp yandaşı böyle bi siteye üye olmaktansa bantlanmayı tercih ederim sizleri 12 eylülde görecegiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben chp yandası değilim ve bu sitede her görüşten herkes var yani bak istediği gibi yazıyor hakaret etmedikçe...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    nerdenmı buluyor CHP. CHP hep böyle. CHP yi kılıçdaroğlu denen piyon yönetmıyorkı CHP yi Onder sav denen kişi yönetıyor. Kılıçdaroğlu kımkı kılıçdaroğlu daha donunu SAV dan ızınsız gıyemez.

Onder SAV gibi islam dinini sevmeyen Peygamberimizle yoksul halkımızla hatta bu yoksul halk onun uyesı olduğu halde dalga geçen türkiyede ust sınıf alt sınıf dıye ayrım yapan bır yaratık varken capsız kemal sadece pıyon olup otur deyınce oturur konuş deyınce konuşur.

Ne olacak ki bu zaman kadar bu kadar düşük konuşan başka sıyasetçi varmı dağdaki cahıl bile capsız kemalden akıllı konuşur. Akıllı olan bır ınsan yarınını düşünür acaba die. Sen et hakareti sonra seçim sandığından EVET cıkarsa ne olacak acılacak davalarla capsız Kemal güm. Sonra bır kurultay CHP kamelı şutladı. Baykala ne yaptılar git dediler gitmedi sen girtmezsen biz senı rezil edip göndeririz dediler. Baykal kaseti sadece CHP de 1 hafta sürdü sonra baykal defterını usulca kapadılar artık altını bıle karıştırmıolar aman biz cıkarız dıye.

İnsan akıllı olur biraz ama çapsız kemal işte ağzından cıkanı kulağı duymuo.

doğru söze ne denir..

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri