REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: xp admin şifresini kırmak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart xp admin şifresini kırmak

WİNDOWS X-P ADMİNİSTRATOR SİFRESİ AÇMA

PROGRAMI İNDİRMEK İÇİN Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

PASSWORT:turkboard

Öncelikle rar içindeki iso imaj dosyasını bir CD ye yazıyor ve bu CD ile bilgisayarı başlatıyoruz. Format atarken karşımıza çıkan ekranlarla karşılaşacağız.

ADMİNİSTRATOR ŞİFRESİNİ AÇMAK İÇİN İKİNCİ PROĞRAM

Windows XP Administrator şifresini silmeniz için gerekli program zip dosyayı açıp diskete kaydedin bilgisayarı yeniden başlatın ve disketten açın bilgisayarı işlem sırasını takip edin.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu ®adakoglu tarafından (03-01-2007 Saat 14:48 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eline sağlık radakoğlu

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Link çalışmıyor...başka bir yerden verebilirmisin radakoğlu hemenpaylaşta sorun var...teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı
    Link çalışmıyor...başka bir yerden verebilirmisin radakoğlu hemenpaylaşta sorun var...teşekkürler...
    Link çalışıyor.Şu an test ettim.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şimdi okey...hemenpaylaşa nazar değiyor arada sırada...sevgilerimle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler radakoğlu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eline sağlık @Radakoğlu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaw ne desem ustam allah razı olsun tamda bana lazım olan bi program benım pc de şifre var virüs programını kurarken ve çalıştırırkene illaki sonunda kendi kendine eski şifreye döner ve bidaha açamaz oluyorum pc yı şifre nedir bilmiyorum
    ve mecburen format atıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

belkide daha kolayı vardır

arkadaslar bence bilgisayrı açtıktan sonra şifre sorgu ekranı geldiğinde 2 defa ctrl+alt+del yapın daha sonra user yazan yere administrator yazın ve şifre girmeden ok leyin bilgisayar açılacaktır..........:28: :pepper:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cenk2325 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaslar bence bilgisayrı açtıktan sonra şifre sorgu ekranı geldiğinde 2 defa ctrl+alt+del yapın daha sonra user yazan yere administrator yazın ve şifre girmeden ok leyin bilgisayar açılacaktır..........:28: :pepper:
    Bu adminastratör sifresini siz yanlış anlamışsınız.Bu sifreler bu şekilde kırılmaz.Yukarıdaki proğramla kırılır.Başka türlü kırma imkanı yoktur.Sizin verdiginiz tarifde: bilgisayarın açılışında gelen şifreyi kırmak için geçerlidir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri