ACİLLLLLLLLLL arkadaşlar 2 aydır dm-500 s cihazı kullanıyorum fakat 2 gündür cihaz açılıyor fakat ne görüntü geliyor nede kumandadan kapanıyor. Acaba cihazın ne gibi bir problemi bana yardım edecek kimse var mı????????????![]()
ACİLLLLLLLLLL arkadaşlar 2 aydır dm-500 s cihazı kullanıyorum fakat 2 gündür cihaz açılıyor fakat ne görüntü geliyor nede kumandadan kapanıyor. Acaba cihazın ne gibi bir problemi bana yardım edecek kimse var mı????????????![]()
Cihaz kitlenmiştir.Fişi çek tak.
benim chaz da öyle olmuştu fabrika ayarlarına girdim yani sıfırladım.....önceden yedege aldıgım dosyayı tekrar attım düzeldi..şu anda bir sorunum yok
fişi sök tak ..)
cihazınız kitlenmiş dreamup ile PC den image yüklemenız gerekmekte.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
teşekkürler
aynen dreamup programı ile pc den yeniden image atacaksın gemini 4.20 atarsın mesela ama cccam ayarların falan hepsi gider umarım biliyorsundur bu ayarları az çok
Elbet bir bildiği var bu çocukların
Kolay değil öyle genç ölmek
Yeşil bir yaprak gibi yüreği
Koparıp ateşe atmak
Pek öyle kolay değil
Hem öyle bir ağaç ki şu yaşamak denilen şey
Her bahar yeniden yeniden tomurcuklanır da
Yalnız bir bahar çiçeklenir
A benim gülüm!
arkadaşım sen cihazının adaptürünü deyiş tamamdır her şey o adaptörde bitiyor bir nevi besleme görevi yapiyo sen onu deyiş tamamdır kardeş
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri