arkadaşım ben bu settings i kurdum fakat star tv kanald ntv ntvspor gibi birkaç kanalda aradığınız servis yok uyarısı beliriyor ve asla görüntü gelmiyor.ne yapmalıyım bi el atalım şu konuya![]()
arkadaşım ben bu settings i kurdum fakat star tv kanald ntv ntvspor gibi birkaç kanalda aradığınız servis yok uyarısı beliriyor ve asla görüntü gelmiyor.ne yapmalıyım bi el atalım şu konuya![]()
mukemmel calısma yukledim gercekten cok begendım
bilgisi olanlar bi cevap versin arkadaşlar merkezi sistemden türksat kullanıyorum eurod euro starda yayın var ama star kanald ntv ntvsppor belgesel kanlları gibi birçok kanalı üzleyemiyorum bi yardım edin dreambox 500s kullanıyorum ayarmı yapmam gerek lütfen yardımmmmmm edinnn.
eğer frekansları doğruysa sinyal kalitesinde sıkıntı olabilir flysattan bi bak bakalım frekanslar doğrumu cihazındaki frekanslarla kolay gelsin
çok teşekkür ederim
Bu liste neden sürekli değişiyor ? Uydudan güncelleme ile otomatik düzenlenmiyor mu ?
teşekkurler
bende de aynı sorun var services or lamedb bulunamadı diyor.işletim sistemim windows7 bununla mı alakalı acaba ? :s
saol teşekür emeğine sağlık
Çok teşekkürler, eline sağlık.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri