Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arasý

Konu: 3 transfer istiyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart 3 transfer istiyorum

Rijkaard, Bursa karþýsýnda 2-0 yenilmelerinin ardýndan þu açýklamayý yaptý

G.SARAY Teknik Direktörü Rijkaard, Bursa karþýsýnda 2-0 yenilmelerini karþýn iyi mücadele ettiklerini söyledi. Hollandalý hocanýn maç deðerlendirmesi þöyle: “Son þampiyona karþý galibiyeti hak eden bir oyun oynadýk . Beraberliði yakalasak galibiyetle ayrýlýrdýk. 2-0 yenildiðimiz için her þey negatif görünüyor ama 18 korner attýk, maçý karþý kalede oynadýk. Buna karþýn istediðimiz sonucu alamadýk. Futbolun kuralý bu, atamazsan da mücadeleye devam etmelisiniz. Bizim için zor bir an ama þu anda daha çok savaþmamýz gerekiyor.

‘BEKLEMEK GEREK’

HERKES transferi soruyor. Yönetimle tabii ki görüþüyoruz. Aradýðýmýz futbolcuyu bulamadýk ama þu an görüþme halindeyiz. Yapmýþ olmak için transfer yapabilirsin ama bizim ihtiyacýmýz o deðil. En azýndan 3 oyuncuya daha ihtiyacýmýz var. Yönetim gelmeleri için çalýþmalarý sürdürüyor. Tabii ki beklememiz gerekiyor. Boþu boþuna da hareket etmek doðru olmaz. En azýndan doðru kararý vermek doðru zamanda daha iyi olur.”

Kullanýcý Bilgi Menüsü

el birliði ile bitirdiniz gs yý adýný herþeyini hem yönetim hem teknikdirektör hemde futbolcular olarak yazýklar olsun hepinize beceriksiz sürüleri

Kullanýcý Bilgi Menüsü

halen transfer yapacaklar ben böyle beceriksiz yönetim görmedim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

haldýn üstündel gittikten sonra yönetim bitti

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sizin yapacaðýnýz transfere lanet herifler ne zaman yapacaksýnbýz. geçen yýl paralarý çar çur ettiler þimdi elanoyu satacaklarda parasýyla oyuncu alacaklar oldu!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

haldun üstünel çok ön plana çýktý ,ilerde baþýmýza bela olur korkusuyla adamý yediler. adnan sezgin denen zatý getirdiler.herþey alt üst oldu. ben böyle rezalet görmedim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

þimdilerde de birbirlerini suçlayýp duruyorlar.yönetim hocayý hoca yönetimi ve oyuncularý yani herkes kendi aleminde anlayacaðýnýz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri