REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Flipinlerde Saldırgan iki rehineyi öldürdü

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Flipinlerde Saldırgan iki rehineyi öldürdü

Filipinler'in başkenti Manila'da, bir otobüste bulunan kişileri rehin alan saldırgan iki rehineyi öldürdü.
    Filipinler'de eski bir polis memuru tarafından kaçırılan otobüse polis operasyonu başladı. Ancak 9 saattir uğraşılmasına rağmen otobüse girilemiyor. Rehinelerin hayatından endişe ediliyor.
    Polisten yapılan açıklamada, otobüsteki 25 kişiden 22'sinin Hong Konglu olduğu ve aralarında çocukların da bulunduğu bildirildi. Otobüsü kaçıran saldırgan polisle yapılan pazarlıklar sonucunda belli aralıklarla 3'ü çocuk 10 kişiyi serbest bıraktı. Kalan kişiler ise 9 saattir otobüste rehin tutuluyor. Ancak saldırgan rehinelerden ikisini de öldürdüğünü belirtti
    DAKİKALARDIR GİREMİYORLAR

Polis otobüse yönelik operasyona başladı. Polis önce otobüsün arka kapısını kırmaya çalıştı, ancak başarılı olamayınca ön kapıya yöneldi. Operasyona başlayalı dakikalar geçmesine rağmen, hala otobüsün içine girilemedi. Bu yüzden rehinelerin hayatından endişe ediliyor. Otobüsten silah sesleri de geliyor.

2 REHİNE ÖLDÜRÜLDÜ

Saldırgan Mindanao Network radyosuna yaptığı açıklamada, iki Hong Konglu rehineyi öldürdüğünü belirtti. Bölgedeki AFP muhabiri de araç yakınında silah sesleri duyulduğunu söyledi. Saldırgan, "Özel kuvvet mensuplarının yaklaştığını görüyorum. Beni öldüreceklerini biliyorum. Hepsinin çekilmesi iyi olur. Her an rehineleri öldürebilirim" dedi.

MESLEĞİNE GERİ DÖNMEK İSTİYOR

Soygun ve uyuşturucu iddialarıyla iki yıl önce maslekten ihraç edilen saldırganın, fidye istemediği belirtildi. Polis yetkilileri, Rolando Mendoza adlı 55 yaşındaki eski polisin M16 tüfeği kullandığı ve bir yıl önce atıldığı işine geri dönmeyi talep ettiğini bildirdi.

OTOSTOP YAPARAK OTOBÜSE BİNDİ

Yetkililer, otostop yaparak otobüse binen eski kıdemli müfettiş Mendoza'nın, otobüstekileri rehin aldıktan sonra serbest bıraktığı yolculardan yaralanan olmadığını belirtti.

Park halindeki beyaz, mavi ve kırmızı boyalı otobüsün çevresini keskin nişancılar kuşatırken, kalan rehinelerin serbest bırakılması için pazarlıklar sürüyor.

KLİMA ÇALIŞSIN DİYE YAKIT TEMİN EDİLİYOR
    Bu arada, polisin yolculara yiyecek ulaştırdığı, 32 derece sıcağa karşı otobüsün klimasının sürekli çalışması için yakıt temini çabasında bulunduğu kaydedildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

soınunda kendide öldü
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben canlı izledim operasyonu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri