REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Dreambox'ı direk pc ile izleme

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo Dreambox'ı direk pc ile izleme

Herkese merhaba,

Uydu konusunda acemi olduğumdan bir sorum olacak. Evimde televizyon yok fakat büyük ekranlı bir bilgisayarım var. Dreambox'ın yeteneklerini forumunuzdan okudum ve beğendim.

Dreambox'ı bir tv olmadan direk olarak bilgisayar üzerinden izlemek mümkün müdür? Teknik bilgim kısıtlı. Anladığım kadarıyla Dreambox üzerinde Linux kurulu olan bir uydu tuner'ı. Bu yüzden pc'ye ayrıca bir dijital tv kartı ya da usb tv box takmaya gerek yok. Dreambox'dan direk monitöre görüntüyü aktaracak bir çevirici kablo var mıdır, varsa kullanılması gereken ayrı bir programı var mıdır? (Kullandığım monitörün sadece DVI ve VGA girişleri mevcut)

Net bir bilgi bulamadım ve yardımlarınızı rica ederim.

Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aşağıdaki konuyu inceleyin programı ındırın kurun dreamın IP sının kullancı adını ve şifresini yazın bağlanır.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilgi için teşekkürler.

Bir sorum daha olacaktı. Aşağıdaki linkteki gibi bir kablo ile bilgisayarı aradan çıkarıp, dreambox'ı sadece bilgisayar monitörüne bağlayıp çalıştırmak mümkün mü? Ya da başka bir kablo kullanarak?

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri