REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Köprüden atladı, tur teknesi kurtardı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Köprüden atladı, tur teknesi kurtardı

Boğaziçi Köprüsü'nden atlayan genç, kendisini kurtaran kaptana "Beni kurtarmayın" dedi

Boğaziçi Köprüsü üzerine ticari taksi ile gelerek köprüden atlayan 22 yaşındaki Tanju Özer ismindeki genç, tur teknesindeki yolcular tarafından kurtarıldı.

Tekneye alınan Özer, yaklaşık 20 dakika sonra olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tekne kaptanı Ayhan Şahin, yaralıyı denizden kendisinin kurtardığını ancak gemiye alacağı sırada Özer'in "Beni kurtarmayın" dediğini söyledi.

Boğaziçi Köprüsü dün yine bir intihar girişimine sahne oldu. Tanju Özer isimli 22 yaşındaki genç, ticari taksiye binerek Boğaziçi Köprüsü'nün tam ortasına kadar geldi. Burada taksiden inen Özer, köprü korkuluklarını aşarak kendisini boğazın sularına bıraktı. Denize çakıldıktan sonra hayatta kalan Özer, Boğaz turu yapan "Şahin" isimli bir teknenin mürettebatı tarafından kurtarıldı.

Tekneye alınan Özer'e ilk müdahale yolcular tarafından yapıldı. Olayın polise bildirilmesinin ardından sağlık ekiplerine haber verilerek ambulans istendi. Olayın ardından Ortaköy'deki motor teknesi iskelesine yanaşan teknede sağlık ekiplerinin gelmesini bekleyen Özer'e yaklaşık 20 dakika sonra sağlık görevlileri müdahale etti. İlk müdahalenin ardından ambulansa alınan Özer, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Görgü tanıklarının verdiği bilgilere göre köprünün korkuluklarına gelen Özer'in aniden kendini aşağıya attığı ve denize düştükten sonra bir süre yüzdüğü, kurtarılmayı beklediği öğrenildi. Olay yerinden geçen bir teknenin denizdeki Özer'i fark etmediğini anlatan bir görgü tanığı ikinci teknenin yaralıyı fark ederek tekneye aldığını dile getirdi. Özer'i denizden çıkaran Şahin isimli teknenin kaptanı Ayhan Şahin, Özer'i denizden kendisinin kurtardığını ancak gemiye alacağı sırada Özer'in kendisine "Beni kurtarmayın" dediğini anlattı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Neden atladı acaba.Yine dener bence bu.Birdakinde şanşı bu kadar yaver gitmez.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

köprüden atlayıpda sağ kalmasıda mucize yani

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri