Boðaziçi Köprüsü'nden atlayan genç, kendisini kurtaran kaptana "Beni kurtarmayýn" dedi

Boðaziçi Köprüsü üzerine ticari taksi ile gelerek köprüden atlayan 22 yaþýndaki Tanju Özer ismindeki genç, tur teknesindeki yolcular tarafýndan kurtarýldý.

Tekneye alýnan Özer, yaklaþýk 20 dakika sonra olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldýrýldý. Tekne kaptaný Ayhan Þahin, yaralýyý denizden kendisinin kurtardýðýný ancak gemiye alacaðý sýrada Özer'in "Beni kurtarmayýn" dediðini söyledi.

Boðaziçi Köprüsü dün yine bir intihar giriþimine sahne oldu. Tanju Özer isimli 22 yaþýndaki genç, ticari taksiye binerek Boðaziçi Köprüsü'nün tam ortasýna kadar geldi. Burada taksiden inen Özer, köprü korkuluklarýný aþarak kendisini boðazýn sularýna býraktý. Denize çakýldýktan sonra hayatta kalan Özer, Boðaz turu yapan "Þahin" isimli bir teknenin mürettebatý tarafýndan kurtarýldý.

Tekneye alýnan Özer'e ilk müdahale yolcular tarafýndan yapýldý. Olayýn polise bildirilmesinin ardýndan saðlýk ekiplerine haber verilerek ambulans istendi. Olayýn ardýndan Ortaköy'deki motor teknesi iskelesine yanaþan teknede saðlýk ekiplerinin gelmesini bekleyen Özer'e yaklaþýk 20 dakika sonra saðlýk görevlileri müdahale etti. Ýlk müdahalenin ardýndan ambulansa alýnan Özer, Þiþli Etfal Eðitim ve Araþtýrma Hastanesi'ne kaldýrýldý.

Görgü tanýklarýnýn verdiði bilgilere göre köprünün korkuluklarýna gelen Özer'in aniden kendini aþaðýya attýðý ve denize düþtükten sonra bir süre yüzdüðü, kurtarýlmayý beklediði öðrenildi. Olay yerinden geçen bir teknenin denizdeki Özer'i fark etmediðini anlatan bir görgü tanýðý ikinci teknenin yaralýyý fark ederek tekneye aldýðýný dile getirdi. Özer'i denizden çýkaran Þahin isimli teknenin kaptaný Ayhan Þahin, Özer'i denizden kendisinin kurtardýðýný ancak gemiye alacaðý sýrada Özer'in kendisine "Beni kurtarmayýn" dediðini anlattý.