Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arasý

Konu: Müge Anlý Sezonu Açýyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Müge Anlý Sezonu Açýyor.

'Müge Anlý ile Tatlý Sert' yeni yayýn dönemine baþlýyor.

Kayýplarý arayan, muhtaçlara yardým eli uzatan, çözülmemiþ cinayetleri masaya yatýran program 'Müge Anlý ile Tatlý Sert' yeni yayýn dönemine baþlýyor. Müge Anlý "Bu program hepimizin. Biz kocaman bir aileyiz" diyor

atv'nin ilgiyle izlenen sabah kuþaðý programlarýndan biri olan 'Müge Anlý ile Tatlý Sert' yeni sezonu bugün açýyor. Yaz döneminde de boþ durmayýp mahkemesi devam eden olaylarla ilgili çekimler yaptýklarýný belirten Müge Anlý, "Tatlý Sert hepimizin programý... Bebek bulan da, evlatlarýnýn elinden tutup kocasýnýn þiddetinden kaçan da bana geliyor" diyor.

YAZIN BOÞ DURMADIK

'Tatlý Sert' izleyicilerini bu sezon neler bekliyor?
    Programým "Yenilik yapalým, sürprizler olsun" gibi bir konsept içermiyor. Ýzlenilen her þey günü gününe ülkemde yaþananlar... Program baþlamadan önce 'Hayat yardýmlaþmaktýr' sloganýyla hazýrladýðýmýz yardým TIR'ý yola çýktý. Mahkemesi devam eden haberlerimizle ilgili yaz boyunca çekimlerimizi sürdürdük. Özellikle Çorlu'daki Dilber Fýrtýna davasýnda yaþananlarý görmeniz gerek.

Birçok olayý aydýnlattýnýz, çok sayýda ödül aldýnýz. Bu baþarýnýzý neye baðlýyorsunuz?
    Ýzleyicim ve ben kocaman bir aileyiz. Bu büyük aile, yaþananlara duyarsýz kalmýyor. Ortaya çýkan -ki, siz buna, teþekkür ederim, baþarý diyorsunuz- sinerjinin sonucudur. Bu program benim deðil bizim... Ayrýca yanýmda çalýþan pýrýl pýrýl bir ekibim var.

Ýþleyeceðiniz konulara nasýl karar veriyorsunuz?
    Güncel konularý tercih ediyoruz. Özellikle faili meçhul cinayetlerde görgü þahitlerinin belleklerinin taze olmasý çözümü hýzlandýrýyor. Yakýnlarýný arayanlar ise daha çok programa kendiliklerinden geliyorlar. Çünkü aramýzda böyle bir samimiyet var.

Yayýn öncesi sürprizlerle sýk sýk karþýlaþýyorsunuz sanýrým, deðil mi?
    Evet... Bebek bulan da bana getiriyor, evlatlarýnýn elinden tutup kocasýnýn þiddetinden kaçan da geliyor. Kaç kez, sabah programa geldiðimde stüdyo kapýsýnda eþyalarýyla bekleyen insanlarla karþýlaþtým. Yaþananlar acý ama çýkýþ yolu bulmak için, týpký bir kýz kardeþe gelir gibi hesapsýzca bana gelinmesi çok mutluluk verici...

ÝÞÝM MUTLU EDÝYOR

Toplumsal yaralara deðiniyor, insan odaklý sorunlarý iþliyorsunuz. Bu tarz programlar yapmak istemenizin nedeni nedir?
    Üç yýldýr sanki televizyon programý yapmýyorum da bir yardým derneðinin baþýndayým, orada yaþananlar televizyonda da yayýnlanýyor gibi hissediyorum. Evet, türlü türlü program yapabilirim ama kaç tanesi insana ayný zamanda mutluluk verir? O da ayrý bir konu...

Ýnsanlar programýnýza çok güveniyor. Bu güven size nasýl bir sorumluluk getiriyor?
    Göründüðüm gibi biriyim. Hayatýmý, birileri bana güveniyor diye deðiþtirmedim. Deðiþtirmeye gerek duysaydým, güvenilir biri olmazdým.

YALAN SÖYLEYEN KÝÞÝYÝ MÝMÝKLERÝ ELE VERÝYOR

Programa çýkan kiþilerin doðruyu söyleyip söylemediðini nasýl anlýyorsunuz?
    Yalan söylemek o kadar kolay deðil aslýnda... Bir yerden çözülüyorlar. Ayrýca kiþi yalan söylediðinde, hiç farkýnda olmadan bir mimik ya da el hareketi yapýyor. Bir de hayatýn doðal akýþý var. Bunun aksine inanmak pek de mümkün deðil

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hayýrlýsý.paylaþým için teþekkürler.Neden bu memleketin hali ne olacak diye bir program yapmazlar ki?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kellebekir Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    hayýrlýsý.paylaþým için teþekkürler.Neden bu memleketin hali ne olacak diye bir program yapmazlar ki?

O iþi gören evlilik programlarý,kadýn programlarý var zaten.Yeteri kadar rezil ediyorlar ül***i.Onlar yeter.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri