Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
32 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Şahane Bir Pc Satılıyor Kaçırma ! Maddi Sıkıntıdan Dolayı :(

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ciddi Alıcılara Fiyat Yönünden Uygulama Geçeriz Ciddi alıcıları Görelim Bir Zahmet !

Oha dedittircek Kadarda Uçuk Bir Fiyat Değil...

Bu Sistemin Aynısının 0 nı belki ekran kartı yüksek olabilir 1000 tl den aşağı alamassınız emin olun

0 la 2. elin emin olun farkı yok 1 aylık pc kendim topladım parçalarının hepsinin garantisi vardır alıcıya gonderılecektır garantiler hepsi bi sorun olduğundada parçalarda değişim imkanı sağlanacaktır garantisiz pc değil yani 2. el ama

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu fiyata sıfır pc topluyoruz fiyat 2.ele göre gerçekten fazla...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yeni ve garantisi varsa fiat normal ama garanti işi nasıl olacak merak ettim şehirden şehire satılınca arıza falan olursa hangi servise verilmeli bir çok servis benden almadın bakmam diyor garanti kapsamı yok diyor nasıl olacak anlamadım ama fiat normal anyı parçaları topla fazla paraya gelir hayırlı pazarlar
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

asus anakarat = 80 tl
    işlemci =60-80 tl
    ram =80 tl
    ekran kartı = 60
    hard disk = 40 tl
    monitör = 200 tl
    ıvır zıvırlarda 50 tl tutsa

570 taş çatlasın 600 lira tutçak bi makineyi 750 tl ye satmaya çalışmak gerçekten çok enteresan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

750 tl pazarlık payı bıraktım pazarlık yapılır dıyorum okumuyorsunuz sanırım

ciddi alıcı zaten gelir söyler ben bu pc yi alıyorum ona görede bir fiyat biçeriz 600 dende aşağı inmem zaten.....

garanti şöyle %100 parçaları bakımından bir sorun olacağını hiç sanmıyorum format felan işletim yazılım olarak bişeye karışmam ama parçada arıza olayı felan olursaki gönderir kargoyla bana ben burdan değiştiririm tekrar ona gönderirim sorun olmaz yani bu konuda .

ciddi alıcıları bekliyorum teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben 1.100 tl ye intel pentium quadcore 4 çekirdek 2,8 ghz işlemci,4 gb ram,1Tb.HDD,1GB Ati ekran Kartı,Kart okuyucu,2 adet 22x lg dvd yazıcı,22 inç 70.000 kontras oranı olan lcd monitör,kalvye,mouse,2+1 spekaer aldım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1100 ile 650 tl nın arasında epey fark war alırsın tabiki emin ol daha yükseğinide toplarım düz 1000 tl ye

Kullanıcı Bilgi Menüsü

22 inç monitörde dahilmi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

samsung 70:00'e1 kontras

Kullanıcı Bilgi Menüsü

24 '' Phıllıps 70 ''''c Dahil Samsung Bİşey Değil Ama Nakit Paraya Bakar o iş

1000 tl Nakitim Oldumu Peşin Para Çalışıldımı O pc nin Daha iyisi Her türlü ... Biraz Pahalıya almışın 1100 Tl Az Bir Rakam Değil

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri