Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 3/4 ÝlkÝlk 1234 SonSon
32 sonuçtan 21 ile 30 arasý

Konu: Þahane Bir Pc Satýlýyor Kaçýrma ! Maddi Sýkýntýdan Dolayý :(

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ozaman nasýl bir bilgisayar toplayacan 1000 tl ye sýralarmýsýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

þþþþþþþþþþþþþt tartýþmayýn...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý xxman Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    þþþþþþþþþþþþþt tartýþmayýn...
    hayýr tartýþma deðil gerçektende bu paraya dediði bilgisayarý toplarsa almayý düþünüyorum ondan soruyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kellebekir Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    hayýr tartýþma deðil gerçektende bu paraya dediði bilgisayarý toplarsa almayý düþünüyorum ondan soruyorum
    1000 tl ye öyle bi bilgisayar olmaz

Ati HD 4650 130 TL

HDD en düþüðünü sölesek 60 TL

DVD sürücü 60 TL

Ram 2 GB 90 TL

Normal kasa iskeleti 70 TL GG dan.

Monitör desen 350 TL

ANA kart hadi ona 150 diyek (olmazda olur diyelim)

Bu þekil 910 TL tutuyor kaldýki iþlemci cart curt saymadým bile nasýl 1000 tl olsun
    Konu Hikmet™ tarafýndan (25-08-2010 Saat 01:58 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hehehe O aldýðýnýz Parçalarýn 0 olmasýna özen gösterirsiniz Her Zaman Önemli Olan 0 Almak Deðildir Parçayý Control Edip Saðlamýný Ve ucuzunu Almaktýr Emin Olun o Parçalarýn %25 daha ucuz + kdv sýne varana kadar 1000 tl lýk pc yý fabrýka cýkýsý yaparým rahat ol

1000 tl yi kap gel Alýcý Olurken Ulkemýzde Cogu Kýsý Markaya Rakama Bakar Hee o o markamý tamam olsun parasý neyse verýrýz derler Fakat o Parça Fabrika Çýkýsý Sýrketlerýn Esnaflara Dagýtýmý Sizin Aldýðýnýzýn %35 bir oranda daha pahalýdýr Emin olun Ben bu Pc Toplama Satma iþini Ýlk Kez Yapmýyorum Bir Çok Kez Yaptým Kendi Çapýmda Ticarete Döktüm Diyebilirim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý andree81 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    hehehe O aldýðýnýz Parçalarýn 0 olmasýna özen gösterirsiniz Her Zaman Önemli Olan 0 Almak Deðildir Parçayý Control Edip Saðlamýný Ve ucuzunu Almaktýr Emin Olun o Parçalarýn %25 daha ucuz + kdv sýne varana kadar 1000 tl lýk pc yý fabrýka cýkýsý yaparým rahat ol

1000 tl yi kap gel Alýcý Olurken Ulkemýzde Cogu Kýsý Markaya Rakama Bakar Hee o o markamý tamam olsun parasý neyse verýrýz derler Fakat o Parça Fabrika Çýkýsý Sýrketlerýn Esnaflara Dagýtýmý Sizin Aldýðýnýzýn %35 bir oranda daha pahalýdýr Emin olun Ben bu Pc Toplama Satma iþini Ýlk Kez Yapmýyorum Bir Çok Kez Yaptým Kendi Çapýmda Ticarete Döktüm Diyebilirim
    peki toplayacaðýn bilgisayarýn özelliklerini açýklarmýsýn görelim bir.içeriði nedir neleri var

Kullanýcý Bilgi Menüsü

fiyat yuksek..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

PC Satýldý Kitliyebilirsiniz Konuyu 620 tl gitti

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu forumdan mý alan oldu...???

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Pc Forumdan Satýlmadý Dýþarýdan Arkadaþ Vasýtasýyla Satýldý .

Bekir Sen Pc Alýcaksan Bul Beni Sana Ekonomik 1000 tl Ye Üstün Ozellýklerde Pc Topluyayým Kendim TOplucam 100 Tl KOMÝSYON ALIRIM

1600 1700 tl lýk pc yý sana 1000 tl toplucam 100 tl de komisyon 1100 tl patlar ne olur 500 600 tl cývarý karlý cýkarsýn emin ol iyi forumlar. . .

Sayfa 3/4 ÝlkÝlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri