kelepir masa üstü ful pc
17 inç exper monitör
p41.6 iþlemci
128 rem
64 mb ekrankartý
20 gb
hardisk
sorunsuz çalýþýr durumda
fiat 300 ytl kargo alýcýya aittir ilgili arkadaþlar pma atsýn
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
kelepir masa üstü ful pc
17 inç exper monitör
p41.6 iþlemci
128 rem
64 mb ekrankartý
20 gb
hardisk
sorunsuz çalýþýr durumda
fiat 300 ytl kargo alýcýya aittir ilgili arkadaþlar pma atsýn
Konu amedeus tarafýndan (03-04-2009 Saat 00:31 ) deðiþtirilmiþtir.
resim eklersen senin için daha iyi olur
selametle
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
Ýþte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
evet resimlerini koymalýsýn
Bu fiat çok yüksek...Hatta þaka gibi ..20 gb hdd ,128 ram..
fiatý gözden geçirmenizi öneririrm..
evet arkadaþ þaka gibi fiyat
kardeþ o özellikdeki bilgisayar için fiyat biraz pahalý bence
arkadaþlar niye pahalý 256rem ikinci el 25ytl ekran kartý 25ytl 40gb hardisk40 ytl toplam 90 pazarlýkta 300iner 390 ytlye alýn bakýlm bana butip pc ha buþekildede bana yýllarca hizmetteti nete girer aslan gibi hertürlü yazýlm iþinde sorunsuz þaka gibi olan burda bunu eleþtirenlerdir benim fiyatýmbu bakarsýn iþine geliyorsa fiat verirsin uygun gelirse verilir gelmesse uymaz derim sende iþine bakarsýn benim para ödeyerek aldýðým bir cihazý satarken kaçpara biçeceðim baþkasýna mý kalýyor satýþ iki kiþi arasýndadýr vede pazarlýða tabidir alýcý olmayana sanýrým birþey deme hakký varmý yoooook ozaman býrakýn alýcý olan yazsýn bende cevaplayým
dedigin fiyata satabilirsen çok iyi bence ederi 250 lira ikinci elpara etmiyor bilgisayarda sende farkýndasýn dýr arkadaþým gün geçmiyorki biryenilik çýkýyor vede deyeri düþüyor inþllah satarsýn
Asla Baþkalarýnýn Umudunu Kýrma, Belki Sahip Olduðu Tek Þey Odur..
BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Deðerine Paha Biçilmez...
Arkadaþlar burasý yeri deðil ama bir sorunum var. eletronikçiler yardýmcý olursa sevinirim. Arkadaþýn birisi phýlýps marka bir teyip hediye etti. code soruyor bi türlü açýlmýyor. Þasrdeki numarasý: PH740FP5023943 ve üzerinde barkotla yazýlmýþ numaralar:1. 90222174030501 2. 00193285023943 bir de 22 DC 740 /30R var .. teknik bilgisi olanlar lütfen yardýmcý olursa sevinirim... 4 haneli kod numarasý lazým
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri